Kompetent service og tilfredshed i top - Danmarks bedste a-kasse?

Vi tillader os nogle gange at omtale CA som Danmarks bedste a-kasse. For gentagne undersøgelser, både egne og benchmarks mod andre a-kasser, placerer CA helt i top på medlemstilfredshed.

Der er selvfølgelig flere årsager til den gode placering. Men 4 helt oplagte grunde er:

DecorativeGod service er slet og ret en grundsten i vores strategi, og vi har en klar målsætning om at have de mest tilfredse medlemmer i branchen. Vi takker for anerkendelsen indtil videre og lægger os i selen for at gøre det endnu bedre

DecorativeVores forholdvis snævre målgruppe (personer der studerer eller arbejder med ledelse, økonomi, kommunikation, HR o.l., kort sagt: Business) betyder dels, at vores rådgivere og tilbud er sporet ind på denne rimeligt snævre målgruppe, så vi kan yde den optimale service. Men det er også en fordel, når vores medlemmer fx bruger CA som platform for at udvide deres netværk eller søge inspiration.

DecorativeCA har mange, mange flere tilbud end andre a-kasser. Uanset om du er studerende, ledig eller i job kan du fx få gratis karriererådgivning og coaching, foredrag og udviklende kurser i fx konflikthåndtering eller præsentationsteknik. Du kan også deltage i netværksgrupper.

DecorativeKombinationen af CA a-kasse og CA+ er en af Danmarks billigste samlede løsninger på a-kasse og juridisk bistand. 

Læs mere om de mange fordele ved et medlemskab i CA >

Meld dig ind i CA

Bliv medlem i CA med det samme og nyd godt af de mange fordele.