Opsigelse, fratrædelsesgodtgørelse mv. - hvad siger funktionærloven?

Har du styr på indholdet i din ansættelseskontrakt? Eller reglerne for varsel, opsigelse og fratrædelse i funktionærloven?

Vi har samlet en håndfuld links til artikler, der bl.a. handler om opsigelsesvarsel, opsigelse, ansættelseskontrakter, fratrædelsesaftaler, fritstilling og fratrædelsesgodtgørelse. Så kan du blive klogere på dine rettigheder som funktionær.  

Alle artiklerne er udarbejdet af Advodan, der også er advokatkontoret bag CA Advokathjælp. 

Læs om ansættelse, jobskifte, opsigelse og fritstilling

Læs om sygemelding og sygdom i ferien

Læs om graviditet og barsel

Få tjekket din ansættelseskontrakt, opsigelse/fratrædelse mv. med CA Advokathjælp

Det kan være svært at forudsige, hvad der vil ske i dit arbejdsliv. Du kan for eksempel være uheldig, at din ansættelseskontrakt rummer vilkår, du ikke kan stå inde for, at du ikke får den korrekte fratrædelsesgodtgørelse, at du bliver opsagt uden en saglig begrundelse eller bliver urimeligt behandlet ved graviditet eller andet.  

Selvom du måske selv kender til funktionærloven, vil det være en fordel at få hjælp af en advokat, der har mere erfaring og gennemslagskraft over for din arbejdsgiver. Det er derfor vigtigt, at du har adgang til den nødvendige advokathjælp, hvis uheldet er ude.

Som medlem af CA kan du tilmelde dig CA Advokathjælp for kun 50 kr. pr. måned. Så kan du få professionel advokathjælp til ansættelseskontrakter, opsigelser og andre ansættelsesforhold uden yderligere omkostninger, hvis du får behov for det.

Læs mere og tilmeld dig CA Advokathjælp for lønmodtagere allerede i dag.

Læs mere om gratis studiemedlemskab af CA Advokathjælp.  

CA Advokathjælp

For kun 50,- kr./md. dækker CA Advokathjælp juridisk sparring om fx ansættelseskontrakter, ansættelsesvilkår, opsigelse mv. Gratis studiemedlemskab.

Medlemshistorier – CA Advokathjælp

Læs om medlemmernes erfaringer med CA Advokathjælp og overraskende situationer, hvor det var godt at have en juridisk partner i ryggen.