Nyuddannet?
Få den rigtige start på karrieren!

Som nyuddannet er det vigtigt, at du vælger den a-kasse, som kan hjælpe dig bedst muligt. Læs mere her om dit økonomiske sikkerhedsnet, og hvordan CA kan hjælpe dig med at få den karriere, som du drømmer om.

Tilbud i CA til nyuddannede

200 arrangementer om året

Få overblik over kurser, seminarer, gå-hjem-møder, webinarer, netværksmøder og meget mere her.

Så godt som alt er gratis for vores medlemmer.

Mentorordning

Mentorforløbet giver dig gratis mulighed for faglig og personlig udvikling. Formålet er at sikre dimittender en solid start på deres karriere - hvad enten de er på jobjagt eller skal begå sig i det første job.

Lav pris - høj kvalitet

Lav pris er ikke nødvendigvis udtryk for dårlig kvalitet. Ønsker du at have både økonomisk og juridisk tryghed er kombinationen af CA og CA Advokathjælp blandt de billigste løsninger i Danmark.

Karriererådgivning

CA's professionelle karriererådgivere hjælper dig med at definere drømmejobbet, skrive CV eller træne jobsamtale.

Personprofil-analyse

Er du usikker på din personprofil og hvilke typer job, der passer godt til dig? En personanalyse afdækker dine stærke og svage sider, og giver dig indblik i dine personlige udviklingsmuligheder.

Netværk

Styrk dit faglige netværk gennem CA's netværksgrupper inden for bl.a. salg & marketing, økonomi mv.

Vil du vide mere?

Vores dygtige medarbejdere tager gerne en snak med dig om dine muligheder i Danmarks bedste a-kasse.

 

Særlige a-kasse regler for nyuddannede

Hvis du snart er færdiguddannet

Når du afslutter din uddannelse, skal du være opmærksom på en række regler, så du undgår ubehagelige overraskelser. Husk, at din bachelor tæller som en særskilt uddannelse - også selvom du skal læse videre.

Hvis du skal læse videre

Fortsætter du studierne på en kandidatuddannelse eller anden overbygning, skal du som studiemedlem gøre brug af dine dimittendrettigheder. Det betyder, at du har mulighed for at få dagpenge, hvis du skulle stoppe på dit studie før tid.

Hvis du beholder studiejobbet

Hvis du arbejder ved siden af studiet, skal du som studiemedlem være opmærksom på de muligheder og regler, der gælder i forhold til at kunne få dagenge, når du afslutter studiet.

Undgå karensperioden - husk 14-dages fristen

Uanset om du er i arbejde eller ledig, når du afslutter din uddannelse, er det vigtigt, at du melder dig ind senest 14 dage efter, du har afsluttet din uddannelse. Overholder du ikke denne tidsfrist,  vil du først være berettiget til dagpenge efter min. et års medlemskab.

Skift fra studiemedlem til dimittend

Har du været studiemedlem, og vil gøre brug af dine dimittendrettigheder skal du give os besked senest 14 dage efter modtagelsen af din sidste karakter. Du skifter til dimittend efter endt uddannelse i CA's Selvbetjening (kræver Nem-ID)

FAQ for nyuddannede

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Nyuddannet og ledig >
Nyuddannet og i arbejde >

Så let skifter du til CA

1
Udfyld formularen
2
Vi overflytter dit medlemskab*
3
Du får besked, når dit medlemskab er overflyttet

*Hvis du er medlem af en anden a-kasse, skal du angive hvilken i formularen. Vi flytter dit medlemskab og overfører din anciennitet. Hvor hurtigt overflytningen går afhænger af sagsbehandlingen i din nuværende a-kasse. Har du forudbetalt kontingent til din nuværende a-kasse, får du pengene returneret til din NEM-konto.