CA’s kontorer holder lukket pga. coronavirus, men du kan skrive eller ringe til os. Læs om COVID-19 – din situation. Har vi dine korrekte kontaktinformationer - log ind og opdater.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CA offices are closed due to COVID-19. Please write or call us. If you are unemployed: No job search and activation required.Check your contact informations - login here.

Barsel og jobsøgning

Skal du finde nyt arbejde under din barsel?

Denne e-bog giver et bud på at forene fuldtidsbeskæftigelserne jobsøgning og barsel på en effektiv måde. 

Der findes tonsvis af informationer for jobsøgende, der giver råd til at lande et nyt job, men det kan være svært at få jobsøgning og barsel til at passe sammen. Få inspiration, metoder og nye tilgange til hvor indsatsen skal lægges, når tid og fleksibilitet er begrænset.

Få tilsendt e-bogen nu ved at udfylde nedenstående.

** Ja tak, jeg ønsker at modtage e-bogen og accepterer samtidig, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer mine data i 4 år. CA tilmelder mig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.