MUS - Få mere udvikling i jobbet

En god MUS (medarbejderudviklingssamtale) kommer ikke af sig selv. Du er selv nødt til at forberede dig grundigt. 

Har du ikke mulighed for MUS? Eller vil du bare gerne blive bedre til MUS? 

Ofte er det chefen, der sætter rammen for din udvikling og hvordan en udviklingssamtale forløber. Men du har også din del af ansvaret for, at samtalen bliver en succes. Det kræver blandt andet, at du møder velforberedt op til samtalen, bevæbnet til tænderne med gode argumenter.

I denne bog får du gode råd om, hvordan du får succes med din MUS og din udvikling. Du får også tips til, hvordan du kan få en MUS, hvis du ikke har én. I bogen er der praktiske værktøjer til en god og konstruktiv udviklingssamtale. 

Bogen er på 32 sider i mobilvenligt format.
 

Bestil CA's e-bog "MUS - Få mere udvikling i jobbet"

**Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

(*) Ja tak, jeg accepterer samtidig at CA sender mig e-mails med inspiration om karriere og studie-/arbejdsliv, invitationer til events og konkurrencer samt tilbud og rabatter fra CA og CA's samarbejdspartnere.

Decorative

INDHOLD

Hvorfor MUS? 

Sådan får du en MUS – hvis du ikke har én  

Før samtalen – sådan forbereder du dig

Under samtalen 

Følg op efter samtalen  

Værktøjskasse til udviklingssamtalen