CA’s kontorer holder lukket pga. coronavirus, men du kan skrive eller ringe til os. Læs om COVID-19 – din situation. Har vi dine korrekte kontaktinformationer - log ind og opdater.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CA offices are closed due to COVID-19. Please write or call us. If you are unemployed: No job search and activation required.Check your contact informations - login here.

MUS - Få mere udvikling i jobbet

En god MUS (medarbejderudviklingssamtale) kommer ikke af sig selv. Du er selv nødt til at forberede dig grundigt. 

Har du ikke mulighed for MUS? Eller vil du bare gerne blive bedre til MUS? 

Ofte er det chefen, der sætter rammen for din udvikling og hvordan en udviklingssamtale forløber. Men du har også din del af ansvaret for, at samtalen bliver en succes. Det kræver blandt andet, at du møder velforberedt op til samtalen, bevæbnet til tænderne med gode argumenter.

I denne bog får du gode råd om, hvordan du får succes med din MUS og din udvikling. Du får også tips til, hvordan du kan få en MUS, hvis du ikke har én. I bogen er der praktiske værktøjer til en god og konstruktiv udviklingssamtale. 

Bogen er på 32 sider i mobilvenligt format.
 

Bestil CA's e-bog "MUS - Få mere udvikling i jobbet"

** Ja tak, jeg ønsker at modtage e-bogen og accepterer samtidig, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA sletter mine data 4 år efter sidste interaktion. CA tilmelder mig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.

INDHOLD

Hvorfor MUS? 

Sådan får du en MUS – hvis du ikke har én  

Før samtalen – sådan forbereder du dig

Under samtalen 

Følg op efter samtalen  

Værktøjskasse til udviklingssamtalen