swipegesture

Kickstart din karriere med CA

Opnå succes i dit arbejdsliv med en professionel karrierepartner, der er ekspert i dit fagområde.

Meld dig ind i CA og få fordele med det samme.

Er du til business?

Arbejder du indenfor økonomi & finans, consulting, marketing, kommunikation, It & e-commerce, ledelse & strategi, HR eller lignende forretningsområder, så meld dig ind i CA og få:

En dedikeret karrierepartner,
ny viden og kompetencer

I CA får du adgang til kurser og kompetencerudvikling, ny viden og værktøjer, der hjælper dig med at realisere dine karrieredrømme.

Lønværktøjer og hjælp til lønforhandling

Som CA-medlem har du adgang til en række lønværktøjer, der sammenligner lønniveau og lønudvikling, og som stiller dig stærkere i din lønforhandling.

Tryghed og økonomisk sikkerhed

Som medlem af en a-kasse er du sikret dagpenge ved ledighed i op til 1-2 år. Dagpengesatsen er fastsat af staten og udgør for nuværende max 90% af din tidligere indtægt.

quoteJeg er medlem af CA, fordi jeg får kompetent sparring til at lande mit første fuldtidsarbejde fra rådgivere, som er specialiseret i netop mit fagområde.
Hvis du ønsker en kompetent karrierepartner, som er specialiseret i business, kan jeg anbefale dig at blive medlem af CA.
Alpha M. Ntakiyimana, kandidatstuderende i Finance.

 

A-kasse og advokathjælp
kun 560,- kr./md.*
*fradragsberettiget

OBS! Som studerende er det gratis at være medlem af CA og CA advokathjælp.

Bare bedre

Vores kombinationen af CA a-kasse og CA Advokathjælp er et billigt og godt alternativ til a-kasse og fagforening, hvis du gerne vil være helt tryg og have sikkerhed i din ansættelse.
Tilvælg juridisk tryghed, når du melder dig ind i a-kassen.