swipegesture

Kickstart din karriere med CA

Opnå succes i dit arbejdsliv med en professionel karrierepartner, der er ekspert i dit fagområde.

Meld dig ind i CA og få fordele med det samme.

Er du til business?

Arbejder du indenfor økonomi & finans, consulting, marketing, kommunikation, It & e-commerce, ledelse & strategi, HR eller lignende forretningsområder, så meld dig ind i CA og få:

En dedikeret karrierepartner,
ny viden og kompetencer

I CA får du adgang til kurser og kompetencerudvikling, ny viden og værktøjer, der hjælper dig med at realisere dine karrieredrømme.

Lønværktøjer og hjælp til lønforhandling

Som CA-medlem har du adgang til en række lønværktøjer, der sammenligner lønniveau og lønudvikling, og som stiller dig stærkere i din lønforhandling.

Tryghed og økonomisk sikkerhed

Som medlem af en a-kasse er du sikret dagpenge ved ledighed i op til 1-2 år. Dagpengesatsen er fastsat af staten og udgør for nuværende max 90% af din tidligere indtægt.

Nanna Lan Pedersen, Marketing Graduate hos Atea.quoteCA har gjort en forskel for mig, fordi jeg har fået hjælp til at sætte ord på mine kompetencer.
Det har hjulpet mig i ansættelsesprocessen til at lande et graduate-program hos Atea.
Jeg vil anbefale dig at blive medlem af CA, fordi du får den bedste studie- og karrierepartner, der kender netop dit fagområde.

Nanna Lan Pedersen, Marketing Graduate hos Atea.

 

A-kasse og advokathjælp
kun 560,- kr./md.*
*fradragsberettiget

OBS! Som studerende er det gratis at være medlem af CA og CA advokathjælp.

Bare bedre

Vores kombinationen af CA a-kasse og CA Advokathjælp er et billigt og godt alternativ til a-kasse og fagforening, hvis du gerne vil være helt tryg og have sikkerhed i din ansættelse.
Tilvælg juridisk tryghed, når du melder dig ind i a-kassen.