swipegesture

Sidste chance: Scor gavekort

Få et gavekort på 200 kroner, når du anbefaler en studiekammerat, der melder sig ind i CA i januar

Anbefal nyt medlem

Tip os din studiekammerat

Har du en studiekammerat (eller flere), som du kan anbefale at melde sig ind i CA, kan I begge få et gavekort til en værdi af 200 kroner. Du skal selvfølgelig selv være medlem af CA. Og ligesom dit studiemedlemskab af CA er gratis, vil det være gratis for din studiekammerat.

Så længe din studiekammerat studerer business, er et CA medlemskab relevant :)

Når din studiekammerat er meldt ind, får I begge jeres gavekort på 200 kroner.

Gavekortet kan bruges i butikskæder, webshops og til unikke oplevelser - blandt andet Zalando, Matas, biografer, Paradis, Wolt og Power - og mange andre steder. 

Men skynd dig - vi skal have dit tip senest den 29. januar 2024

Udfyld din studiekammerats og dine egne data i felterne nedenfor. Så kontakter vi din studiekammerat hurtigst muligt og hjælper med indmeldelsen. (Husk at aftale med din studiekammerat, at det er ok, at vi ringer.)

Så snart din studiekammerat er indmeldt, får I jeres gavekort.

Din anbefaling
Dine oplysninger

(*) Med indsendelsen af denne webform accepterer vi, at CA kontakter os telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Vi kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde vores samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's Persondatapolitik. Ved spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige pr. mail persondata@ca.dk.