swipegesture

Få den helt rigtige studiepartner - og kickstart din karriere

CA er studiepartner for dig, der studerer business.

Brug os til at blive bedre, når du vil lære mere eller når du ønsker at finde studiejobbet, der baner vejen for en spændende karriere i erhvervslivet.

A future within business!

CA er din studiepartner

I CA handler det om business – dit studieliv og din fremtidige karriere.

Vi er et supplement til dit studie og arbejder for, at du får et lettere studieliv og styrket dine muligheder for at skabe et inspirerende og godt arbejdsliv efter dit studie.

Specielt til dig

Udforsk vores mange kurser og events, der er skabt specielt til dig, der studerer business.

Eller deltag i et af vores mange online foredrag, hvor vi stiller skarp på udvikling og tendenser i det erhvervs- og arbejdsliv, du bliver en del af i fremtiden.

Der, hvor du er

Vi er en aktiv del i dit lokale studiemiljø.
Vi laver events og rådgivning, både om studietrivsel, en optimal eksamensperiode, og når du skal lande det fede studiejob.

Flere muligheder med et relevant studiejob

Vi ved, at et relevant studiejob åbner døre til langt flere muligheder den dag, du er færdiguddannet.

Både fordi et relevant studiejob giver dig mulighed for at anvende de teoretiske koncepter og færdigheder, du lærer på dit studie, men også fordi du forbedrer din forståelse og dygtighed inden for dit fagområde. Derved bliver du mere konkurrencedygtig på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse.

CA, som din studiepartner - se alle mulighederne her

Få jobbet - brug AI og få Instant Feedback

I CA har vi udviklet 'Instant Feedback', en digital løsning, hvor du kan få feedback på din ansøgningsmateriale med det samme, samt forslag til forbedringer.
Løsningen er baseret på machine learning, AI og input fra vores erfarne karriererådgivere.

Prøv Instant Feedback - og brug din feedback til at få et studiejob, der åbner nye muligheder for din fremtidig karriere.

Bliv gratis studiemedlem

Meld dig ind i CA allerede i dag og få alle fordelene

  • Du får en studiepartner, der kender dit fagområde.
  • Dit medlemskab giver adgang til viden og kompetenceudviklende kurser, herunder virksomhedsevents, der bygger bro til erhvervslivet, netværk og gode kontakter.

Udvikl dig selv og dine kompetencer med CA, mens du studerer, og bliv klædt på til en fremtid og karriere inden for business. 

Meld dig ind her