swipegesture

Vejen til dit drømmejob med Goal Mapping

Webinar CA Webinar
Bliv introduceret til Goal Mapping strategien. Et værktøj der kombinerer ord og billeder i en visuel oversigt, så du efterfølgende kan få sat en klar personlig karriereretning.
02. okt. 2024 10:00 - 11:30
13. nov. 2024 15:00 - 16:30

Beskrivelse

Indhold Du bliver introduceret til værktøjet Goal Mapping, som viser dig, hvordan du skaber retning mod dit drømmemål, ved at aktivere hele din hjerne. Via en visuel plan vil du efter webinaret være i stand til at arbejde videre med at designe og udfærdige en personlig plan over vejen til dit drømmejob eller din videre karriere. På den måde kan du proaktivt tage ansvar for din jobfremtid. Du kan finde yderligere inspiration på goalmapping.com Dit udbytte Goal Mapping handler om at skabe et værdifuldt og tydeligt mål for dig – så du ved;
  • Hvorfor det er en god ide at sætte sig personlige mål
  • Hvem der kan hjælpe dig i din proces
  • Hvordan du udarbejder en visuel plan
  • Hvorfor en deadline er vigtig
Målgruppe CA-medlemmer, der ønsker at arbejde visuelt og proaktivt med deres karriere og jobmål. Varighed 1,5 time – der vil være pause undervejs Underviser CA´s karriererådgivere der er certificerede i Goalmapping principperne. Forberedelse For at være bedst muligt forberedt anbefaler vi at du;
  • Har farveblyanter/tusser klar. Vi skal nemlig tegne.
  • Er afklaret med, hvilket specifikt mål du gerne vil arbejde videre med.
Er det svært for dig at finde et konkret mål? Så kan du hente hjælp i denne gratis CA e-bog. Den kan downloades her: Karriere skift – sådan skaber du nye veje i din karriere Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.