Business Freedom - Oplev Eric Edmeades i Speakers Club - 30 gratis CA-pladser

Han har stået på scenen med Tony Robbins og Rirchard Branson - nu er han i Danmark.

Kom og oplev den internationalt anerkendte Business-speaker og serie-entreprenør Eric Edmeades på dette eksklusive 3,5 timers seminar - sammen med serie-iværksætter og Personal Leadership speaker Thomas Rex Frederiksen fra Speakers Club.

For mange er en af de primære grunde til at blive selvstændig ønsket om frihed og selvbestemmelse. Ofte kommer den tidsmæssige og økonomiske frihed ikke så hurtigt, som vi havde håbet og for nogle kommer den aldrig.

Den virksomhed vi stiftede ender med at eje os - og ikke omvendt. 4 ud af 5 virksomheder overlever ikke de første 5 år, og den ene der lykkedes må ofte kæmpe så hårdt og med så store familiemæssige, helbredsmæssige og andre ofre, at det ikke er det værd. Livet bør i stedet handle om FREEDOM - også når vi starter og driver vores egen virksomhed.

Undervist med de største

Eric Edmeades er af verdens dygtigste og mest gavmilde undervisere og rollemodeller indenfor Business-skills og entreprenørskab. Han har undervist på Tony Robbins Business Mastery kurser og han har turneret sammen med Richard Branson for ganske nyligt. 

Eric Edmeades har gjort det selv og ved, hvad han taler om. Han har stiftet, købt, merget og solgt en lang række virksomheder indenfor mange forskellige brancher og har både ejet et af Hollywoods mest succesfulde produktionsselskaber, rejseselskaber, produktionsvirksomheder, distributionsvirksomheder, fitnesscentre og mange flere.  

Eric har stor succes i dag som business-owner - ikke som CEO, men har også oplevet fiaskoer. Hans store ekspertise indenfor business og entreprenørskab, har gjort ham til en eftertragtet foredragsholder og business mentor.


“Erics metoder og læring har fundamentalt ændret den måde jeg tænker forretning på. Jeg har fået et nyt og helt anderledes paradigme at overveje tiltagene i og det vil få vidtrækkende konsekvenser for væksten af min forretning - og vigtigst af alt - for mit liv og for mit familieliv."

Brian Degn, ejerleder Motion Matters


Serieiværksætter om en hals

Thomas Rex Frederiksen har arbejdet med de dygtigste undervisere og foredragsholdere fra Danmark og udlandet inden for alle afkroge af personlig lederskab og vækst. Han kender og forstår om nogen vigtigheden af at identificere personlige mål, definere sine værdier og det personlige lederskab - uanset om det handler om den mentale, sociale, fysiske, åndelige eller økonomiske vækst

 Thomas har tidligere bl.a. stiftet Reklamebureauet Microplanet, kursusvirksomheden Microworld og Camp True North, og har investeret mange hundredetusinde kroner i uddannelse verden over hos nogle af verdens førende undervisere. Thomas er bl.a. Tony Robbins agent i Norden og medstifter og bestyrelsesformand for Elevate i Norge, ligesom Thomas står bag ELEVATE2015 - Nordens største konference for Personligt Lederskab, Business Mastery og selvudvikling.

 


"Som entreprenuer har Rex en super spændende og lærerig historie og erfaring som vi alle kan lære af. Han er modig, åben og ærlig og skaber hurtigt en relation til sine tilhøre der på en tillidsvækkende måde flytter hans publikum og inspirerer med værktøjer til menneskers personlige lederskab.”
Rasmus Bagger, foredragsholder og performance coach


Det får du med hjem

 • Hvad dækker begrebet Business Freedom over, og hvad det ikke dækker over?
 • The power of mini-exits
 • Lær at administrere din tid bedre som iværksætter og ejerleder
 • Kunsten at kunne outsource - hvordan får du skabt den samme tryghed og kontrol
 • Hvordan får du kunden til at elske at købe fra dig - inception marketing
 • Lær at spotte markedstrends og trusler - og vend dem til din fordel
 • Hvordan opretholder du motivationen og undgår at forlade skuden lige inden succesen rammer
 • Få et motivationsspark af to inspirereden og dedikerede undervisere

 

Målgruppe

 • Iværksættere
 • Ejerledere & partnere 
 • Ledere i vækstvirksomheder
 • Dig som går og drømmer om at springe ud som selvstændig
 • Marketingansvarlige
 • HR-ansvarlige i mindre og mellemstore virksomheder

 

Tid og sted

Seminaret afholdes d. 04 Februar 2015, klokken 17.00 - 20.00 i IDA mødecenter i København.

Adresse: Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.
 

30 gratis pladser til CA-medlemmer

Prisen er normalt 495 kroner (gratis for medlemmer af Speakers Club), men Speakers Club har doneret 30 gratis billetter til CA-medlemmer, der er iværksættere eller med interesse for iværksætteri. 20 billetter til CA's færdiguddannede medlemmer og 10 til CA's studiemedlemmer.

Tilmelding

Hvis du vil have en af de gratis CA-billetter, skal du ikke tilmelde dig direkte via Speakers Clubs tilmeldingsmodul.

I stedet skal du tilmelde dig, ved at sende en mail til Inger Hjorth hos Speakers Club på ih@speakersclub.dk.

Fordelingen af de 30 billetter sker efter først-til-mølle-princippet

Hvis du bliver forhindre i at deltage

bedes du melde afbud senest 24 timer før arrangementet via info@speakersclub.dk, ellers tillader Speakers Club sig, at opkræve et no-show-gebyr på 250,-