CA’s kontorer holder lukket pga. coronavirus, men du kan skrive eller ringe til os. Læs om COVID-19 – din situation. Har vi dine korrekte kontaktinformationer - log ind og opdater.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CA offices are closed due to COVID-19. Please write or call us. If you are unemployed: No job search and activation required.Check your contact informations - login here.

Sådan kan du bruge CA i Corona-krisen

Mens Corona-krisen har lukket det danske samfund ned, er CA's kontorer lukket og medarbejderne arbejder hjemme. Men du kan stadig kontakte os og bruge vores karriererådgivning og online-tilbud. 

18. marts 2020

English version

Alle møder og kurser i CA-regi er aflyst, foreløbig frem til og med 13. april er aflyst på grund af nedlukningen. I samme periode periode holder CA's kontorer lukket. 

Men CA's medarbejdere arbejder hjemmefra, så du kan stadig få rådgivning og bruge vores online-tilbud. 

Du kan skrive til os på ca@ca.dk eller ringe på 33149045 mellem kl. 10 og 14 på alle hverdage. Du må dog være forberedt på længere ventetid i telefonen, da der vil være færre til at betjene telefonerne. 

Jobsøgningskurser online

CA's onlinekurser om jobsøgning + workshops. Workshops er pt aflyst, men deltag online. 

Webinarer

Deltag i CA's webinarer om LinkedIn-optimering, jobsøgning og om trivsel i arbejdslivet. 

Podcast

Lyt til CA's 3 podcast-serier 'Ledighedsbjerget', 'Scor jobbet til samtalen' og 'Det gode arbejdsliv'

Faglige onlinekurser

Deltag i kurser om Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Photoshop, InDesign, Google Docs, Sociale Medier, SAP og Projektledelse. 

Karriererådgivning

Få telefonisk sparring på dine udfordringer og gode råd til at komme videre i karrieren. Du kan også få feedback på dit CV og din ansøgning.

E-bøger

Hent inspiration og indsigt i CA's e-bøger om bl.a. jobsøgning, trivsel, og personlig udvikling. Læs dem på farten eller hjemme i sofaen.

 

Gratis online-kursus: Taknemmelighed og stress

I en periode, som den vi befinder os i, bliver vi alle let urolige og usikre på, hvad fremtiden bringer. Men det er vigtigt, at vi ikke stresser os selv unødvendigt meget. Tålmodighed, samfundssind og fællesskab, hver for sig: Det er tre vigtige ting at holde fast i. Men der er en mere: Taknemmelighed. 

Midt i corona-tiden har vi brug for at fokusere på og træne vores taknemmelighed. For mens du er taknemmelig kan du ikke samtidig være stresset eller bekymret. Taknemmelighed påvirker kemien i hjernen. 

Derfor kan du som noget helt særligt få fri adgang i 14 dage til Rikke Østergaards kursus i Taknemmelighed og stresshåndtering: Videoer, interviews og et stort øvelsesmateriale. Rikke Østergaard er erhvervspsykolog, mentaltræner og underviser på CA's kurser om mindfulness og mentaltræning. 

Adgangen varer i 14 dage, fra du skriver dig op første gang.  

Corona og dagpenge

Hvis du er smittet med Corona Virus, eller er du i risiko for at være blevet smittet, skal du selvfølgelig ikke møde op i CA – eller nogle andre steder for den sags skyld. Så skal du i Corona-karantæne i mindst 14 dage.

Her kan du læse, hvordan du er stillet mht Corona og dagpenge, hvis du er i karantæne eller er anbefalet at blive hjemme. ,