Sådan kan du bruge CA i Corona-krisen

Mens Corona-krisen har lukket det danske samfund ned, er CA's kontorer lukket og medarbejderne arbejder hjemme. Men du kan stadig kontakte os og bruge vores karriererådgivning og online-tilbud. Decorative

18. marts 2020

Alle møder og kurser i CA-regi er aflyst, foreløbig så længe som regerigngen anbefaler nedlukningen af så store dele af samfundet. I samme periode periode holder CA's kontorer lukket. 

Men CA's medarbejdere arbejder hjemmefra, så du kan stadig få rådgivning og bruge vores online-tilbud. 

Du kan skrive til os på ca@ca.dk eller ringe på 33149045 mellem kl. 10 og 14 på alle hverdage. Du må dog være forberedt på længere ventetid i telefonen, da der vil være færre til at betjene telefonerne. 

Jobsøgningskurser online

CA's onlinekurser om jobsøgning + workshops. Workshops er pt aflyst, men deltag online. 

Webinarer

Deltag i CA's webinarer om LinkedIn-optimering, jobsøgning og om trivsel i arbejdslivet. 

Podcast

Lyt til CA's 3 podcast-serier 'Ledighedsbjerget', 'Scor jobbet til samtalen' og 'Det gode arbejdsliv'

Faglige onlinekurser

Deltag i kurser om Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Photoshop, InDesign, Google Docs, Sociale Medier, SAP og Projektledelse.

Karriererådgivning

Få telefonisk sparring på dine udfordringer og gode råd til at komme videre i karrieren. Du kan også få feedback på dit CV og din ansøgning.

E-bøger

Hent inspiration og indsigt i CA's e-bøger om bl.a. jobsøgning, trivsel, og personlig udvikling. Læs dem på farten eller hjemme i sofaen.

Corona og dagpenge

Hvis du er smittet med Corona Virus, eller er du i risiko for at være blevet smittet, skal du selvfølgelig ikke møde op i CA – eller nogle andre steder for den sags skyld. Så skal du i Corona-karantæne i mindst 14 dage.

Her kan du læse, hvordan du er stillet mht Corona og dagpenge, hvis du er i karantæne eller er anbefalet at blive hjemme. ,