swipegesture

Freelance karriererådgiver

Ønsker du at inspirere, motivere og støtte CA’s medlemmer i jobmæssige sammenhænge, og ser du dig selv som en kompetent sparringspartner?

I CA Karrierepartner & a-kasse arbejder vi for branchens mest tilfredse medlemmer. Gentagne brancheanalyser har kåret os til denne position, så det lykkes!

Vi søger nu en freelance kollega til at rådgive vores medlemmer i hhv. Aarhus, Aalborg og Kolding. En kollega som ønsker at blive en del af et selvstyrende Karriereteam og bidrage til at sikre fortsat høj tilfredshed blandt vores medlemmer.

Jobbet som freelance karriererådgiver

Dit primære fokus vil være at afholde lovpligtige samtaler, samt rådgive vores medlemmer omkring jobsøgning og karriereudvikling. Du vil få en struktureret hverdag med mange samtaler og administrativt arbejde i den forbindelse. Du skal samtidig kunne trives med at være driftsorienteret og produktiv i en travl hverdag, hvor medlemmerne konstant efterspørger din ekspertise.

Opgaver

  • Afholdelse af individuelle CV- og rådighedssamtaler med ledige medlemmer på CA’s kontor
  • Afholdelse af workshops for ledige dimittender
  • Sparring og karriererådgivning til både vores ledige og vores medlemmer i job

Om dig

  • Du har gerne flere års erfaring med vejledning, coaching eller karriererådgivning
  • Du har en videregående uddannelse på kandidatniveau, f.eks. inden for HR, kommunikation, ledelse eller tilsvarende
  • Du har indgående kendskab til arbejdsmarkedet specielt i det private erhvervsliv
  • Du har både gode dansk og engelsk kundskaber, og du kan gennemføre rådgivning og vejledning på begge sprog
  • Du er sikker i præsentationen over for både mindre og større forsamlinger, og du har muligvis undervisningserfaring
  • Du har kørekort og er indstillet på, at jobbet indebærer en del kørsel (egen bil er en fordel, men ikke et krav)

Vi forventer derudover, at du har en lyttende, empatisk og motiverende tilgang til vores medlemmer. Du er en holdspiller, men du formår samtidig at arbejde selvstændigt og trives med at være helt selvkørende i perioder.

Du tilbydes

En freelancestilling med svingende timeantal. Det er primært i spidsbelastnings- og ferieperioder vi har brug for din hjælp. Det er afgørende at du kan arbejde fuld tid for CA i uge 26-31.

Din arbejdsplads vil primært blive Aarhus, men også Aalborg og Kolding kommer i spil.

Det videre forløb

Vi indkalder løbende til samtaler. Send dit CV og ansøgning til ansoegere@ca.dk hurtigst muligt og senest den 28. februar 2023 Du kan få flere oplysninger om stillingen hos vores karriererådgiver Gitte Schoppe på telefon 3314 9045 eller Poul Eriksen-Jensen 5116 7266.

CA Karrierepartner & a-kasse er en uafhængig a-kasse, der arbejder for at gøre det nemt, trygt og værdifuldt at være medlem af en a-kasse. Vores ambition er, at vores 68.000 medlemmer oplever branchens bedste serviceniveau og stærkeste medlemstilbud. Derfor er vi stolte af, at ligge nr. 1 på Trustpilot som den a-kasse, der har de mest tilfredse medlemmer.