swipegesture

De første tre måneder du er ledig, står CA for kontakten med dig. Det er altså CA, du laver aftaler om din jobsøgning med, og som du skal have dine samtaler med. Efter de første 3 måneder overtager dit lokale jobcenter kontakten og samtalerne.

Vi skal holde mindst tre samtaler med dig i de første tre måneder:

  • den første samtale, som vi kalder et velkomstmøde, skal holdes inden for de første 14 dage, efter du har meldt dig ledig på jobnet.dk.
  • De to opfølgende samtaler skal holdes inden jobcentret overtager samtaleforløbet efter cirka 3 måneders ledighed.  

Den første samtale skal være en fysisk samtale, hvor vi mødes i CA.

Du vælger selv om de to efterfølgende opfølgningssamtaler skal være telefoniske, fysiske eller digitale. Du skal selv booke samtalerne, men vi giver dig naturligvis besked, når det er tid til at booke.

Tre måneders ledighed = 410 timer med dagpenge

Der er ikke tale om nøjagtig tre kalendermåneder. Reglerne definerer ’tre måneders ledighed’ som 410 udbetalte dagpengetimer, hvis du er fuldtidsforsikret – og 333 timer, hvis du er deltidsforsikret.

En måneds dagpenge på fuld tid er 160,33 timer. Det betyder, at du skifter til at have dit samtaleforløb i dit jobcenter ved udgangen af den måned, hvor du får udbetalt din dagpengetime nummer 410 (eller 333 timer som deltidsforsikret).

Afhængig af din situation, hvor mange timer du får udbetalt hver måned, og hvornår du sender os dit dagpengekort, kan dette være både før og efter, du har været ledig i tre måneder.