swipegesture

Personlig planlægning og effektivitet

Få sat struktur på din arbejdsdag med personlig planlægning

Vil du gerne blive bedre til at koordinere og strukturere din arbejdsdag, så du ikke glemmer hverken aftaler eller mails? Og ønsker du at få værktøjerne til at prioritere og overskue dine arbejdsopgaver, så du både overholder deadlines og effektiviserer din arbejdstid?

Med et kursus i personlig planlægning får du fyldt værktøjskassen op med viden og konkrete redskaber til at kunne opnå netop dette.

Igennem teori og praksis lærer du på kurset, hvordan du planlægger og effektiviserer din arbejdsdag, så du ikke bliver overrasket af hverken oversete aftaler, mails eller opgaver. Undervisningen er meget praksisnær, og du kan derfor efterfølgende bruge din nye viden i dine arbejdsrutiner.

Det får du
  • En praksisnær kursusdag med fokus på både teori og hands-on erfaring med planlægning
  • Værktøjer til at effektivisere din arbejdsdag og undgå oversete aftaler, mails og opgaver via effektiv opgavehåndtering i Office 365
  • Gennemarbejdet og opdateret kursusmateriale
Kursusinformation

Pris

CA-medlemspris: kr. 3.745,- (ekskl. moms)

Normalpris: kr. 4.995,- (ekskl. moms)

Varighed

1 dag (6 lektioner)

Kl. 9-15.30

Sted

København: hver anden måned

Århus: hver 3. måned

Se specifikke datoer og steder ved at klikke på Tilmeld.

Husk

Skriv "CA-medlem" i kommentarfeltet, når du tilmelder dig

  • Du opnår brugbar teori om personlig planlægning, som bliver hæftet op på praktisk erfaring med strukturering af arbejdsopgaver og planlægning af arbejdsdagen.
  • Du lærer, hvordan du vha. målrettet planlægning undgår overskredne deadlines, glemte opgaver, miskommunikation, manglende opfølgning eller lignende problemstillinger.
  • Du lærer, hvordan du får skabt faste arbejdsrutiner, der hjælper med at effektivisere din daglige håndtering af informationer, opgaver, mails, aftaler og meget mere.
  • Du får konkrete værktøjer til at opnå betydelige tidsbesparelser og øge produktiviteten i hverdagen med Outlook som planlægningsværktøj – også i samspil med f.eks. OneNote og Planner.
  • Du bliver klædt på til at træffe fornuftige beslutninger og at prioritere opgaver, projekter og andre arbejdsindsatser, så hverken tid eller handlingsplan løber fra dig.

Kurset er for dig, der arbejder i Office 365 og gerne vil blive bedre til at håndtere daglige arbejdsopgaver og -projekter.

Deltagelse kræver intet forudgående kendskab til planlægningsværktøjer.

Undervisningen er hands-on på de nødvendige redskaber og værktøjer til at sætte hverdagen i system og organisere aftaler, mails og vigtige opgaver på to-do-listen.

Kurset bliver afholdt med maks. 5 deltagere. Det betyder, at der er god tid til den enkelte og til at stille spørgsmål undervejs. 

Vi udbyder kurset LinkedIn til sær-pris for CA-medlemmer sammen med Kursusfabrikken.

Undervisningen varetages af Kursusfabrikkens kompetente undervisere med speciale i Microsoft Office.

Regler for tilmelding og afbud

Kursusfabrikkens privatlivspolitik og salgsbetingelser er gældende. Afregning til CA-medlemspris sker direkte til Kursusfabrikken, når du angiver "CA-medlem" i kommentarfeltet ved tilmelding. 

Du kan ikke kombinere din CA-medlemspris med andre tilbud eller rabatter.

Undervisningssted

Du vælger selv by og dato, når du tilmelder dig.