swipegesture

PRINCE2® Foundation inkl. certificering

PRINCE2 Foundation er et intensivt kursus, der giver dig et solidt teoretisk fundament for metoden PRINCE2 til projektledelse samt forbereder dig til at bestå din PRINCE2 Foundation eksamen.

Need PRINCE2 Foundation in English? Read more and sign up here.

Med i prisen
 • Officiel PRINCE2-manual (e-bog)
 • PRINCE2 Foundation selvstudiehæfte
 • PRINCE2 online quiz
 • Fyldestgørende kursusmateriale, der kan bruges som opslagsværk efter kurset
 • PRINCE2 Foundation eksamen
Kursusinformation

Pris

CA-medlemspris: kr. 8.650,- (ekskl. moms)

Normalpris: kr. 12.500,- (ekskl. moms)

Varighed

3 dage
Alle dage kl. 9-16:30

Sted

Storkøbenhavn:
Man-ons 24.-26. juni
Man-ons 30. september-2. oktober
Ons-fre 13.-15. november
Man-ons 9.-11. december

Aarhus-området:
Man-ons 7.-9. oktober

Du vælger datoer og sted, når du tilmelder dig.

Ved at deltage i PRINCE2 Foundation kurset opnår du et indgående kendskab til PRINCE2-metoden. Du får også viden om de syv principper, syv processer og syv temaer, der er centrale for at køre projekter efter denne metode. Ved beståelse af eksamen opnår du en PRINCE2 Foundation certificering.

Indhold

 • Introduktion til PRINCE2 - Grundprincipperne i PRINCE2
 • Projekters livscyklus -Processer, temaer og dokumentation, der anvendes til at vurdere, om et projekt er levedygtigt
 • Initieringsfasen - Processer, temaer og dokumentation, der anvendes til at igangsætte et projekt
 • Efterfølgende faser - Processer, temaer og dokumentation, der anvendes (iterativt) til at gennemføre de efterfølgende leveringsfaser
 • Sidste fase - Processer, temaer og dokumentation, der anvendes til at afslutte projektet og sikre overlevering til drift
 • PRINCE2 Foundation eksamensforberedelse - Gennemgang af typiske eksamensspørgsmål relateret til nøgleområder i PRINCE2-manualen.
 • Effektiv udnyttelse af eksamenstiden. Prøveeksamener

Kursusudbytte

Ved at deltage i PRINCE2 Foundation kurset opnår du et indgående kendskab til PRINCE2-metoden. Du får også viden om de syv principper, syv processer og syv temaer, der er centrale for at køre projekter efter denne metode. Ved beståelse af eksamen opnår du en PRINCE2 Foundation certificering.

Kursusmål

 • Opnå indsigt i og forståelse for PRINCE2-metoden
 • Udvikle en grundig forståelse af best practice projektledelse gennem brug af PRINCE2-metoden
 • Bestå Foundation eksamen
 • Opbygge et solidt vidensfundament, du senere kan udnytte til at bestå Practitioner eksamen.

Ca. 3 uger inden kursusstart vil du modtage PRINCE2-manualen som e-bog, en eksamensvoucher samt et selvstudiehæfte. Selvstudiehæftet består af en introduktion til PRINCE2, opgaver samt en læsevejledning til, hvordan du bedst læser manualen. Du bør læse hele manualen før kursusstart. Vi anbefaler, at du afsætter ca. 20 timer til din forberedelse.

Ønsker du en fysisk bog, skal den købes særskilt og du får stadig en e-bog i kursuspakken. Den fysiske bog bestilles og betales hos emagine via kurser@emagine.org

Kurset afholdes i samarbejde med emagine (tidl. Peak Consulting Group) som et 3-dages intensivt kursus uden overnatning. Kursets varighed er alle tre kursusdage kl. 9.00-16.30. Du skal være opmærksom på at der vil være aftenarbejde på kurset.

Som deltager forventes det, at du bidrager aktivt under kurset, der veksler mellem øvelser og gennemgang af teori. Teorien gennemgås ligeledes i relation til praktiske eksempler. Derudover vil du få mulighed for at øve dig på prøveeksamener. 

Eksamen består af 60 multiple choice spørgsmål. For at bestå skal du have 33 af de 60 spørgsmål rigtigt besvaret. Du får dit eksamensresultat umiddelbart efter eksamen. Dit certifikat bliver efterfølgende tilsendt.

Sammen med dit forberedelsesmateriale modtager du en eksamensvoucher, som du skal benytte i forbindelse med eksamensbestillingen. Prisen for eksamen - certificeringen - er inkl. i kursusprisen, men du skal selv booke og tage eksamen efter kurset. 

Bemærk, eksamensinstituttet har ændret deres betingelser. Det betyder, at Foundation certificering taget efter 1. januar 2023, skal fornyes hvert 3. år.

Kurset er for dig, der ønsker kendskab til PRINCE2-metoden, og enten som individ eller organisation ønsker en kontrolleret tilgang til projektledelse og projekthåndtering. Du er involveret i projekter som f.eks. projektmedarbejder eller projektleder.

Kurset har fokus på procesorienteret projektledelse, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til projektarbejde.

Vi udbyder kurset i samarbejde med emagine (tidl. Peak Consulting Group). Deres undervisere bruger en stor del af deres tid på at rådgive eller assistere i forbindelse med projekt-, program- og porteføljestyring. De har en bred erfaring koblet med dyb faglig og teoretisk ballast. Undervisere og materiale er akkrediteret af eksamensinstituttet. Materialer og undervisning er på dansk.

PRINCE2® og PRINCE2 Agile® er registrerede varemærker tilhørende AXELOS Limited, som anvendes med tilladelse fra AXELOS Limited. Kurserne på denne side tilbydes i samarbejde med emagine (gennem CA), som er ATO hos AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes.

Inkluderet i kursusprisen er frokost, te og kaffe under kurset.

Frist for tilmelding og afbud: 
Senest 30 hverdage inden startdato.
Se afbudsregler her

Undervisningssteder:
Storkøbenhavn - flere adresser, fx
Adina Apartment Hotel Copenhagen
Amerika Plads 7
2100 København Ø

emagine - Århus
c/o Atea
Tangen 4
8200 Århus

Du vælger sted og datoer, når du tilmelder dig.