swipegesture

Korte nyheder fra AI Update

10. oktober 2023

ChatGPT Enterprise

OpenAI er på banen med ChatGPT Enterprise, som bl.a. giver mulighed for at arbejde med egne data i et lukket rum - og dermed sikre, at fortrolige data ikke bliver tilgængelige for andre. 

Introducing ChatGPT Enterprise

Revolutioner din arbejdsdag med Microsoft 365 Copilot og Chat

Microsoft har annonceret tilgængeligheden af Microsoft 365 Copilot og introduktionen af Microsoft 365 Chat. Disse banebrydende AI-innovationer er designet til at forbedre produktiviteten og samarbejdet på tværs af Bing, Edge, Microsoft 365 og Windows.

Læs mere om, hvordan disse værktøjer kan revolutionere din arbejdsdag?

What OpenAI Really Wants

OpenAI er ikke bare en teknologisk kraft - det er en vision om at ændre alt. Dyk ned i den fascinerende rejse bag ChatGPT's opkomst og opdag, hvorfor denne virksomhed mener, at kunstig intelligens kan revolutionere vores verden. Vær opmærksom på, at det er en long read.

What OpenAI really wants

Få styr på governance

I denne spritnye rapport fra DLA Piper får du et praktisk perspektiv på AI governance, strategier og udfordringer. Bliv klogere på, hvordan virksomheder kan udnytte AI's potentiale samtidig med at overholde etiske og juridiske standarder. 

AI governance: Balancing policy, compliance and commercial value

30. august 2023

Tilstrækkelighedsafgørelse fra EU vedrørende USA

EU-Kommissionen har i juli truffet afgørelse om, at det såkaldte ”EU-U.S. Data Privacy Framework” sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau i forbindelse med overførsel af personoplysninger fra EU til USA.

Kommer GPT-5 alligevel i nærmeste fremtid?

I juni afviste Sam Altman fra OpenAI, at de vil træne en GPT-5 model i den nærmeste fremtid. Men alligevel har OpenAI i august ansøgt om Trademark på GPT-5. Rettidig omhu eller forvarsel?

ChatGPT er nu tilgængelig på både iOS og Android

ChatGPT på IOS og på Andriod.

AI og klimakampen

Over de sidste to år er mere end $400 millioner blevet investeret i virksomheder, der fokuserer på både AI og kulstofreduktion

17. juli 2023

Det skal du vide om OpenAIs nye Advanced Data Analysis

OpenAI har den 6. juli lanceret deres Advanced Data Analysis, der giver mulighed, for dataanalyse, billed- og videokonvertering, koderedigering og meget mere.

AI-æraen er begyndt

AI er en kommunikationsrevolution på niveau med internet, PC'er og smartphones. Bill Gates forudser store ændringer i arbejde, læring og kommunikation i dette blogindlæg fra hans blog GatesNotes.

Goldman Sachs: 300 millioner jobs forsvinder på grund af AI.

Investeringsbanken Goldman Sachs vurderer, at AI har et enormt potentiale for at skabe vækst. Men de peger også på en risiko for, at 300 millioner jobs i USA og Europa kan forsvinde, hvis AI kan udføre deres arbejde.

Google lancerer gratis AI-kurser online 

Google har lavet en række gratis online-kurser som fortæller om fx generativ AI, store sprogmodeller og ansvarlig AI - og fungerer dermed som en god introduktion til AI.