swipegesture

Det usynlige jobmarked – uopfordret jobsøgning

Webinar CA Webinar
Analyser viser, at det usynlige jobmarked er større end det synlige jobmarked. Få indblik i hvordan du udnytter den viden proaktivt i din jobsøgning, i forhold til de job, der ikke bliver slået op.
20. aug. 2024 10:00 - 11:00

Beskrivelse

Indhold Ca. 50% af alle jobs på det danske arbejdsmarked bliver aldrig slået op. I stedet besættes det gennem netværk eller uopfordrede ansøgninger. Og ca. hvert tredje job i det offentlige besættes udenom stillingsopslag. Din tilgang - dit ”mindset” - og din målsætning er derfor afgørende for, om du kommer i spil til de ”usynlige jobs”. Få inspiration til hvordan du sætter fokus på mulighederne i uopfordrede henvendelser, og håndgribelig inspiration til, hvordan du kan henvende dig og komme i gang. Dit udbytte
  • Inspiration til at ændre dit ”mindset”
  • En proaktiv tilgang i udviklingen fra ”jobsøger” til ”mulighedsskaber”
  • Redskaber til hvordan du kan selv kan række ud og tage kontakt uopfordret eller gennem dit netværk
  • Konkrete eksempler på andres måder at henvende sig på
Målgruppe CA-medlemmer, der ønsker at blive inspireret og få indsigt i det usynlige jobmarked og derefter selv handle proaktivt. Varighed 1 time. Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.