swipegesture

Emotionel Intelligens - hvorfor er det relevant for ledelse og organisationer?

Online foredrag CA Webinar
Er du nysgerrig på, hvordan man som organisation eller individ kan gå til ledelsesudvikling i 2024, hvor kravene til ledere er helt anderledes end for bare 5 år siden? Så deltag i dette webinar, hvor Sara Bjørndahl og Thomas Kann fra virksomheden Talogy vil give inspiration til, hvordan Emotionel Intelligens enkelt kan indarbejdes i ledelsesudvikling, samt hvordan EI stiller din organisation bedre både ift. trivsel og virksomhedens resultater.
28. maj. 2024 10:00 - 11:00
Medlem

Beskrivelse

På webinaret bliver du klogere på, hvordan Emotionel Intelligens hænger sammen med ledelse og organisationer. Desuden får du et indblik i to konkrete cases, hvor virksomheder har anvendt EI til at styrke deres ledelse på tværs af organisationen. Deltag i webinaret og få indsigt i følgende:
  • Emotionel Intelligens som begreb - hvad er EI
  • Hvorfor EI bør være en central del af alle organisationers ledelseskompetencer
  • Hvordan du konkret kan gå til EI som enten organisation eller individ

I forbindelse med webinaret har du ekstraordinært mulighed for at prøve Talogy's anerkendte Emotionelle Intelligens Profil – helt gratis! Når du har udfyldt profilen, får du adgang til at downloade den tilhørende personlige rapport, der uddyber dit resultat.

Ønsker du en opfølgende individuel coaching-session med EI som fokus, har du mulighed for at lave en aftale med Talogy om dette.

Om taleren:

Sara Bjørndahl er erhvervspsykolog fra Københavns Universitet og har de sidste 6 år arbejdet som konsulent hos Talogy og hjulpet mange forskellige organisationer med rekruttering og udvikling af ledere. Sara har endvidere uddannet utallige HR-personer i interviewteknik og brug af testværktøjer i forskellig øjemed.

Thomas Kann er ligeledes erhvervspsykolog fra Københavns Universitet og har i 8 år arbejdet med at hjælpe organisationer til at opnå deres langsigtede mål og gennemføre deres strategi for rekruttering, udvikling og well-being.

Varighed: 1 time inkl. Q&A Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.