swipegesture

Empowerment – Styrken til at handle selv

Webinar CA Webinar
Genfind styrken i din karriere eller i din jobsøgningsproces
21. feb. 2024 09:00 - 10:00

Beskrivelse

Indhold
  • Er dine tanker en begrænsning for, hvad du tror, du kan og ikke kan?
  • Vokser problemstillinger sig så store, at du føler dig handlingslammet?
  • Ønsker du at ændre din situation, men ved ikke hvordan?
Dit udbytte Vi ønsker at inspirere dig til at blive din egen bedste ven, så du er chefen i dit eget liv, så du kan holde fokus på dine mål og muligheder.
  • Få skabt et overblik over punkter i dit liv, hvor du ønsker at tage styrken tilbage til dig selv, så du kan handle på det, du gerne vil
  • Du får hjælp til at skabe en handlingsplan skridt for skridt, som vil give dig oplevelsen af at være i en konstruktiv proces.
  • Du bliver bevidst om dine tankemønstre og lærer at stille kritiske spørgsmål til de tanker, der ikke bidrager positivt til dine ønsker og mål.
Målgruppe CA-medlemmer der ønsker en handlingsplan, så du kan genfinde din egen styrke i jobsøgningsprocessen eller i din karriere. Varighed 1 time. Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.