Empowerment – Styrken til at handle selv

Webinar Online - link følger
Genfind styrken i din karriere eller i din jobsøgningsproces
15. sep. 2022 09:00 - 10:00

Beskrivelse

Indhold
  • Er dine tanker en begrænsning for, hvad du tror, du kan og ikke kan?
  • Vokser problemstillinger sig så store, at du føler dig handlingslammet?
  • Ønsker du at ændre din situation, men ved ikke hvordan?
Dit udbytte Vi ønsker, at inspirere dig til at blive din egen bedste ven, så du er chefen i dit eget liv, så du kan holde fokus på dine mål og muligheder.
  • Få skabt et overblik over punkter i dit liv, hvor du ønsker at tage styrken tilbage til dig selv, så du kan handle på det, du gerne vil
  • Du får hjælp til at skabe en handlingsplan skridt for skridt, som vil give dig oplevelsen af at være i en konstruktiv proces.
  • Du bliver bevidst om dine tankemønstre og lærer at stille kritiske spørgsmål til de tanker, der ikke bidrager positivt til dine ønsker og mål.
Målgruppe CA-medlemmer der ønsker en handlingsplan, så du kan genfinde din egen styrke i jobsøgningsprocessen eller i din karriere. Varighed 1 time. Underviser CA´s karriererådgivere. Praktisk information Så snart du har tilmeldt dig, får du en bekræftelse pr. mail. Tjek gerne om mailen evt. kan være havnet i dit spam filter. Du får tilsendt det link, du skal bruge for at deltage 24 timer inden webinarstart. Og vi minder dig også om webinaret 3 timer før start. På vores hjemmeside kan du se alle vores øvrige tilbud. Der finder du også datoer og tidspunkter for kommende webinarer og online foredrag. Vi optager ikke webinaret og det er ikke muligt at se det efterfølgende. Du må ikke optage eller videresende indhold fra CA’s webinarer uden forudgående aftale med os.