swipegesture

Forandringsledelse: Navigér dit team succesfuldt gennem forandringer

Webinar CA Webinar
Hvordan håndterer du modstand mod forandring og skaber en kultur, hvor medarbejderne trives og udvikles til at klare forandringer fremover? På dette webinar får du nøglen til succesfuld forandringsledelse, konkrete værktøjer og indsigter til at navigere gennem udfordringerne som forandringsleder.
06. nov. 2024 16:00 - 17:00
Medlem

Beskrivelse

Når du har formelt eller uformelt ledelsesansvar er forandringsledelse ikke blot en opgave, men en nøglekompetence. På dette webinar får du opgraderet din værktøjskasse inden for forandringsledelse med konkrete redskaber til at motivere teams, kommunikere klart og håndtere modstand strategisk, så du kan skabe en organisation, der trives i udvikling. Udbytte ved at deltage på webinaret:
  • Få konkrete strategier til at motivere og engagere medarbejdere under forandringer.
  • Lær at kommunikere klart og effektivt i forandringsprocesser.
  • Få metoder til at forebygge eller håndtere modstand på forandringer.
  • Forstå, hvordan du skaber en organisationskultur, der naturligt støtter forandringer.
Webinaret er særligt for dig der:
  • Har formelt eller uformelt ansvar for at lede teams gennem forandringer
  • Ønsker at forfine dine færdigheder inden for forandringsledelse
  • Stræber efter at være en værdiskabende leder for din organisation og dine kolleger
Varighed 1 time inkl. Q&A Tilmeld dig nu Få svar på dine spørgsmål om forandringsledelse. Tilmeld dig nu og få værktøjer og indsigt til at lede dine teams succesfuldt gennem forandringer. Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.