swipegesture

Kompetenceafklaring - Sæt ord på dine kompetencer og find retning

Webinar CA Webinar
Det er naturligt at tvivle på egne kompetencer engang imellem. Jo bedre fundament du skaber med afklaring af dine kompetencer og værdier, jo mere afklaret bliver du, over hvilken karriereretning der er rigtig for dig. Dette webinar er en guide til at komme godt på vej.
26. jun. 2024 10:00 - 11:00
21. aug. 2024 10:00 - 11:00

Beskrivelse

Når du bliver bevidst om, hvad du kan, så har du nemmere ved at vide, hvad du konkret kan tilbyde en arbejdsgiver, og hvordan du fremadrettet kan bidrage og skabe værdi for dem. Indhold Vi ønsker at inspirere og motivere dig i dette webinar. Vi gennemgår tre emner, som du kan arbejde videre med på egen hånd efter webinaret.
  • Dit værdigrundlag
  • Din personlige kompetenceafklaring
  • Din handleplan
Dit udbytte Efter webinaret får du tilsendt værktøjer, du kan arbejde videre med. Du får:
  • Værdiafklaringsværktøj – så du finder den rigtige retning
  • Kompetenceafklaringsværktøj – og hvordan du kan udarbejde din kompetenceprofil (STARK model og succeshistorier)
  • Handlingsplan – til ”next step”
Målgruppe Primært CA medlemmer der har mere end fem års erhvervserfaring, men du kan også være nyuddannet med studierelevant erfaring. Du ønsker at få sat ord på dine kompetencer, og blive mere bevidst om hvad du kan, og hvordan du kan bruge den viden til at målrette din jobsøgning. Varighed 1 time Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.