swipegesture

Lønforhandling - Sådan sikrer du dig en bedre løn

Webinar CA Webinar
Lær hvordan du får et godt resultat i hus ved lønforhandling, uden at sætte forholdet til din arbejdsgiver over styr. I dette webinar bliver du introduceret for de bagvedliggende principper omkring den gode lønforhandling.
28. aug. 2024 10:00 - 10:30
Medlem

Beskrivelse

Indhold Du vil sandsynligvis skulle forhandle løn flere gange i dit arbejdsliv. Både når du lander et nyt job, og når du er i job. Måske er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det an? Eller måske står du tilbage med følelsen af, at du endnu en gang er blevet ”snydt” i løn? I webinaret lærer du en forhandlingsmetode, der sikrer, at du har en god forståelse for din leders- og virksomhedens fokus/præmisser, så du kan sikre en konstruktiv proces. Du får ideer til, hvordan du kan sætte din kreativitet i spil, (løn er mere og andet end kroner og ører) og gøre det både givende og interessant at forhandle. Samtidig er det vigtigt at skabe værdi på flere områder for begge parter, så der bliver et balanceret styrkeforhold til gavn for både virksomheden og dig selv. Dit udbytte
  • Lær at forhandle ud fra interesser
  • Brug din kreativitet i forhandlingen
  • Udjævn styrkeforholdet
  • Få inspiration til konkrete formuleringer
Målgruppe CA medlemmer der er interesserede i at kende til principperne bag den gode lønforhandling. Varighed 30 minutter. Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.