swipegesture

Nyuddannet: Kend dine styrker og anvend dem strategisk i din jobsøgning

Webinar CA Webinar
Er du klar til at få de bedst mulige resultater i din jobsøgning og finde et job, der matcher dine styrker. Deltag i vores webinar for nyuddannede og få værktøjerne til at gøre det!
19. jun. 2024 10:00 - 11:15

Beskrivelse

Som nyuddannet giver det dig et forspring, hvis du er bevidst om dine styrker og svagheder, både når du søger job og når du skal udvælge det rette job for dig. På dette webinar bliver du udstyret med indsigt og værktøjer til en mere målrettet og effektiv jobsøgning. Efter dette webinar får du automatisk adgang til en test og en rapport på din personprofil, der gør dig skarp på dine styrker, så du kan sikre dig en stærk start på din karriere. Udbyttet ved at deltage på webinaret:
  • Personlig profilindsigt: Få adgang til en personprofiltest, der afslører dine stærke sider og energidrænere.
  • Strategisk jobsøgning: Lær hvordan du identificerer job, arbejdsmiljøer og opgaver, der forstærker din motivation og arbejdsglæde.
  • Optimeret performance: Opdag hvordan du kan optimere din jobperformance i dit første job ved at udnytte dine naturlige styrker.
Webinaret er særligt for dig der:
  • Er nyuddannet og ønsker at starte din karriere med en klar forståelse af dine personlige og professionelle styrker.
  • Ønsker at forbedre dine chancer for at dit første job ikke bare er en stilling, men det første skridt i en karriere, du kan være passioneret omkring.
Varighed: 1 time + Q&A Tilmeld dig nu Tilmeld dig vores webinar i dag og tag det næste skridt mod en mere målrettet og tilfredsstillende karriere. Der er begrænset antal pladser og webinaret bliver optaget – så sikr dig din plads nu! Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.