swipegesture

Nyuddannet: Optimer din jobsøgning og spar tid med ChatGPT

Webinar CA Webinar
Vil du spare tid på at skrive CV og ansøgninger- og stadig imponere arbejdsgivere? Så tilmeld dig vores webinar om ChatGPT og jobsøgning og få adgang til ekspertrådgivning og AI-baseret teknologi til at lande dit første job.
25. jun. 2024 11:00 - 12:15
Medlem

Beskrivelse

Det kan tage timevis at skrive den perfekte ansøgning og et målrettet CV, der skiller sig ud fra mængden. Og det er især frustrerende at bruge lang tid på sit ansøgningsmateriale, hvis man ikke engang bliver indkaldt til en samtale. Men der er en måde, hvor du kan optimere din jobsøgning og spare tid! ChatGPT er en avanceret AI-baseret chatbot, der kan hjælpe dig med at skrive et CV og en ansøgning, der skiller sig ud og tiltrækker opmærksomhed fra arbejdsgivere.
ChatGPT kan dog lokke dig i nogle fælder med sine tilsyneladende overbevisende svar – og derfor er det vigtigt, at du er klar over, hvilke fælder der er, så du kan undgå dem og opnå de bedste resultater, når du søger job. Den viden vil du få på dette webinar. Udbytte ved at deltage på webinaret:
  • Optimer din jobsøgningsproces: Lær hvordan du kan bruge ChatGPT til at optimere din jobsøgningsproces og lande dit drømmejob hurtigere.
  • Lær effektive teknikker: :Få indsigt i effektive teknikker til at skrive en ansøgning og et CV, der skiller sig ud – og sparer dig tid.
  • Konkrete eksempler:Lær, hvordan ChatGPT kan bruges i forskellige situationer og bliv inspireret til at effektivisere og optimere din egen jobsøgning.
Som deltager vil du også have mulighed for at downloade et handout med fill-in-the-blank prompts, der hjælper dig med at opnå skræddersyede og optimerede outputs fra ChatGPT.

Undervisere Vores undervisere består af en erfaren karrierekonsulent og en ekspert i brug af AI-baseret teknologi til jobsøgning. Sammen vil de dele ud af deres dybdegående viden og praktiske værktøjer til at arbejde effektivt med ChatGPT. Målgruppe Webinaret er særligt for dig, der er nyuddannet og skal i gang med at lede efter dit første fuldtidsjob. Varighed Oplægget varer cirka 1 time, hvorefter der er god tid til spørgsmål og svar. Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.