swipegesture

Nyuddannet: Stå stærkt til din første lønforhandling

Webinar CA Webinar
At navigere i lønforhandling som nyuddannet kan være en udfordrende proces, især når man træder ind på arbejdsmarkedet for første gang. Vil du føle dig mere sikker på, hvordan du navigerer i lønforhandlingens kunst? Så er dette webinar din vej til at gå fra usikkerhed til selvsikkerhed, og få en velfortjent løn i dit første job.
12. jun. 2024 14:00 - 15:00
Medlem

Beskrivelse

Mange nyuddannede står over for den udfordring, at de ikke ved, hvordan de skal forhandle deres startløn, eller hvilke goder der er værd at kæmpe for. Dette webinar er skræddersyet til at give dig indsigt og værktøjer, der gør dig i stand til at navigere i lønforhandlinger med selvtillid. Lær fra erfarne eksperter, hvordan du sikrer en fair løn og goder, der matcher din værdi. Udbyttet ved at deltage på webinaret:
  • Forstå din værdi: Lær at vurdere, hvad en fair startløn er i din branche, og hvordan du bruger denne viden til at argumentere for din sag.
  • Strategier for succes: Få konkrete tips til, hvordan og hvornår du skal bringe løn på banen under jobsamtalen.
  • Forhandlingsteknikker: Bliv klædt på med effektive forhandlingsteknikker, der ikke kun omfatter løn, men også fleksible arbejdstider, pensionsbidrag og andre goder.
  • Håndtering af modgang: Lær at navigere i situationer, hvor dine lønkrav ikke mødes, og hvordan du sikrer løbende lønudvikling.
Webinaret er særligt for dig der:
  • Er (snart) nyuddannet og ønsker at forberede dig på dit første skridt ind på arbejdsmarkedet med selvtillid.
  • Ønsker at lære, hvordan du effektivt får anerkendt din værdi, så du står bedre i forhandlingen om din pakke af løn og goder.
  • Er interesseret i at forstå dynamikken i lønforhandling og ønsker at opbygge et solidt grundlag for din karriere.
Varighed: 45 min. + Q&A Tilmeld dig nu Vil du stærkt fra start og få den bedst mulige løn i dit første job? Tilmeld dig vores webinar nu, og tag de første skridt mod en stærk fremtid på arbejdsmarkedet. Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.