Research dig til jobbet med Lasso X

Webinar Online - link følger
Lasso X er en fantastisk virksomheds database, som du har fri adgang til som CA medlem. Her kan du researche dig til vigtig viden, der kan få dig foran i jobkøen.
23. aug. 2022 15:30 - 16:00
13. sep. 2022 15:30 - 16:00
27. sep. 2022 09:30 - 10:00

Beskrivelse

Indhold Vi viser dig helt konkret, hvordan du bruger databasen, via delt skærm. Derefter er der sat tid af spørgsmål i chatten, så du får svar på dine spørgsmål. Ved at benytte dig af data og nye indsigter, har du mulighed for at researche yderligere på de virksomheder, som kunne være interessante for dig. Både i forbindelse med forberedelse til jobsamtaler eller til dine ansøgninger. Dit udbytte Webinaret giver dig mulighed for at undersøge flg.:
  • Du lærer at finde frem til virksomheders konkurrenter – nyttig viden.
  • Du kan søge på virksomheder via deres geografisk placering – så du kan søge jobs indenfor eks. en vis geografisk/transport radius.
  • Du kan finde ud af virksomheders størrelse, økonomi/regnskaber, bestyrelse, antal ansatte m.m.
  • Når du kombiner dine svar fra Lasso-X med krydstjek på LinkedIn, så bliver det nemt for dig at se, hvem der kender hvem? Hvem har siddet i hvilke bestyrelser m.m.
Hvem der er SMV (Små og Mellemstore Virksomheder) eller startups. Målgruppe CA-medlemmer, der ønsker at researche yderligere via brug af Lasso X. Varighed 30 minutter Underviser CA´s karriererådgivere Praktisk information Så snart du har tilmeldt dig, får du en bekræftelse pr. mail. Tjek gerne om mailen evt. kan være havnet i dit spam filter. Du får tilsendt det link, du skal bruge for at deltage 24 timer inden webinarstart. Og vi minder dig også om webinaret 3 timer før start. På vores hjemmeside kan du se alle vores øvrige tilbud. Der finder du også datoer og tidspunkter for kommende webinarer og online foredrag. Vi optager ikke webinaret og det er ikke muligt at se det efterfølgende. Du må ikke optage eller videresende indhold fra CA’s webinarer uden forudgående aftale med os.