CA Advokathjælp for selvstændige og freelancere

Er du medlem af CA? Så har du mulighed for at blive medlem af CA+ for 50 kr./md. og dermed få adgang til CA Advokathjælp Så kan du bruge mindre tid på juraen og mere tid på din forretning. 

CA Advokathjælp tilbyder pr. 1. februar 2018 juridisk sparring til medlemmer af CA, som er selvstændige, freelancere og iværksættere med op til 5 ansatte. Det gælder også for dig, som er gratis studiemedlem i CA+ og driver egen virksomhed. 

Rabat på advokatbistand 

Hvad indebærer CA Advokathjælp for selvstændige? Du får først og fremmest juridisk sikkerhed til en fordelagtig pris. Et medlemskab af CA+ koster 50 kr./md. og giver dig rabat på advokatbistand til din forretning. Det gælder både, når du vælger de mest populære ydelser til fast lav pris og når du har brug for advokaternes sparring til nedsat timepris. 

Du kan bl.a. få hjælp til at vælge selskabsform og stifte dit selskab eller hjælp til at kræve penge ind fra dårlige betalere. Uanset hvilke juridiske spørgsmål der opstår i din forretning, kan du være tryg, når CA Advokathjælp er med dig hele vejen, hvad enten du har brug for kortere rådgivning, eller at advokaterne løser opgaven for dig.    

Du kan læse mere om de forskellige tilbud ved at klikke på menuen her på siden.

Fast nedsat timepris og telefonisk support

Har du brug for rådgivning til din virksomhed om et emne, som du ikke ser her på siden? CA Advokathjælp giver faste lave priser på advokatbistand til 1.650 kr./time ekskl. moms. Det er ca. halv pris i forhold til mange andre specialiserede advokatkontorer. Du er altid velkommen til at ringe til CA Advokathjælp på 5945 4040, hvis du har spørgsmål om ydelser eller medlemskab. 

Du kan som medlem af ordningen altid få kort telefonisk vejledning uden beregning, når du har eget CVR-nummer. Under vejledningen rådfører advokaterne dig om de vigtigste opmærksomhedspunkter i din sag og fortæller dig, hvordan opgaven bedst kan løses. For dig som er selvstændig eller freelancer, betyder det, at du kan få juridisk rådgivning om bl.a. stiftelse af selskab, ansættelse af nye medarbejdere, kapitaloverdragelse og konsulentaftaler. Efter rådgivningen kan du vælge at løse opgaven gennem en fastprisaftale eller ved timebetaling hos CA Advokathjælp – eller at få løst opgaven andetsteds. 

 

Du er ikke automatisk medlem af CA Advokathjælp, når du er medlem af CA a-kasse. CA Advokathjælp er en juridisk service, som du kan tilvælge gennem CA+, når du allerede er medlem af CA a-kasse. Ydelserne i CA Advokathjælp udbydes i samarbejde med ADVODAN Holbæk/København. Er du i tvivl, om du tilvalgte CA+, da du meldte dig ind i CA a-kasse? Så kontakt CA på 3314 9045.

Bliv medlem af CA+

Med CA+ får du endnu flere fordele og en øget juridisk sikring - et godt alternativ til fagforeningen.

Kontakt CA Advokathjælp

 Advodan Holbæk/København
 Gl. Ringstedvej 61
 4300 Holbæk

 Tel: 5945 4040
 
 Mandag - Torsdag: 9.00 - 16.00
 Fredag: 9.00 - 15.00