Ansæt en ledig med tilskud eller gratis

Er du i tvivl om du har råd til en ny medarbejder? Eller har du skuffeprojekter, du gerne vil sætte i gang, men ikke har ressourcer til.

Hvis du vælger en ledig kandidat, er der mulighed for at få offentlig støtte til ansættelsen:

  • Virksomhedspraktik, hvor en ledig er i 2-4 ugers gratis ’ansættelse’, så virksomhed og ledig kan prøve hinanden af. Frem til 16. november 2021 kan nyuddannede have op til 8 ugers ”ansættelse”.
  • Ansættelse med løntilskud i op til 3-6 måneder – i praksis oftest max 6 måneder. Den ledige ansættes på almindelige lønvilkår, men du får et tilskud på op til 11.300 kroner.
  • InnoBooster - Små og mellemstore virksomheder kan søge om tilskud til en højtuddannet medarbejder via InnoBooster-programmet. Udviklingsparate virksomheder skal udarbejde en InnovationsPlan og bruge den til at søge om økonomisk hjælp til en ’videnpakke’. I videnpakken kan indgå tilskud til højtuddannede. Læs.
  • Opkvalificeringsjob. Ikke tilskud til selve jobbet, men du kan få et tilskud til at uddanne og opkvalificere din nye medarbejder,hvis du ansætter en ledig med max 1/2 års dagpenge tilbage.

Job i mindre virksomhed

Decorative

Løntilskud brød lønmur

Lydbranding-virksomheden Sonic Minds ansatte Marianne Birkeskov i løntilskud, indtil hun kunne tjene sin løn ind.

Job i stor virksomhed

Decorative

Arbejdede sig ind i jobbet

Jeanette Rolls virksomhedspraktik og løntilskud gav Lemvigh-Müller mulighed for at tilføre nye opgaver i HR-afdeling. De undgik lang og dyr rekruttering, da hun efterfølgende blev fastansat.

Job i kommune

Decorative

Løftede indkøbsanalyse til nye højder

Løntilskud gjorde det muligt for Frederikshavn Kommune, at ansætte Robert Møller til at optimere indkøbsanalyse.