CA’s kontorer holder lukket pga. coronavirus, men du kan skrive eller ringe til os. Læs om COVID-19 – din situation. Har vi dine korrekte kontaktinformationer - log ind og opdater.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CA offices are closed due to COVID-19. Please write or call us. If you are unemployed: No job search and activation required.Check your contact informations - login here.

Brænd igennem til jobsamtalen og få jobbet - Materialesamling

Her finder du alt materialet til videokurset.

I dette videokursus lærer du at brænde igennem til en jobsamtalen, så du får markant større chance for at lande jobbet. Det gælder om at udnytte tiden i jobsamtalen optimalt ved at være velforberedt og have det rette mindset.

Vi gennemgår rekrutteringsprocessen, trends og tests. Du lærer hvordan du kan håndtere nervøsitet, og forbereder en skarp præsentation af dig selv. Vi giver tips til din forberedelse til samtalen, inkl. samtalestrategi, typiske spørgsmål og succeshistorier plus salgsteknikker og kropssprog, så du kan optræde selvsikkert og gøre det rette indtryk.

Forventet tidsforbrug:

Arbejdet med video og opgaver tager ca. 2-4 timer afhængigt af, hvor langt du er i din proces, inden du går i gang med kurset.

Materialer:

Hvis du også deltager i en workshop:

Tilmelding til en workshop foregår via linket til højre.

Inden du deltager i workshoppen, har du fået gennemgået teorien på videoerne og arbejdet med det tilhørende materiale ud fra din egen situation. Jo bedre du er forberedt, jo bedre er forudsætningerne for at få det maximale ud af workshoppen. Fordelene ved at deltage på workshoppen, er at du sidder sammen med andre deltagere, der også har sat sig ind i teorien og arbejdet med materialet. Under workshoppen får du lejlighed til at anvende teorien i praksis, øve dig og få vished for at du har forstået principperne ud fra den feedback du får fra facilitatoren og de øvrige deltagere. Du kan give og få inspiration fra de andre deltagere, der har arbejdet med øvelserne ud fra deres situation og fortæller om deres gode og dårlige erfaringer.

Huskeliste til workshoppen:

  • Jobannonce
  • CV
  • Ansøgning
  • Opgaver med noter
  • Evt. computer