Din økonomiske sikkerhed som selvstændig

Ved du, hvilke forhold der kan påvirke din ret til dagpenge? Vores eksperter i dagpengeregler for selvstændige er klar til at besvare dine spørgsmål.

Dagpengereglerne ændrer sig i takt med politiske udspil og beslutninger. Derfor er det en god idé at holde sig orienteret om, hvornår arbejde som freelancer eller selvstændig har indflydelse på retten til dagpenge. 

Hvornår anses dit arbejde for at være selvstændig virksomhed?

Her kan du læse om, hvornår vi anser dit arbejde for at være selvstændig virksomhed, og hvornår det betragtes som lønmodtagerarbejde.

Dagpenge, når du ophører med selvstændig virksomhed

Her kan du læse om, hvornår du skal lukke din virksomhed for at få ret til dagpenge - og hvilken ophørsdokumentation, du skal sende til os.

Opfylder du kravene til dagpenge?

Her kan du læse om, hvilke krav der stilles til din arbejdsindkomst inden for de seneste år, for at du kan få ret til dagpenge.

Må du have selvstændig virksomhed, mens du er ledig?

Der er gode muligheder for at drive selvstændig virksomhed, mens du er ledig. Men der er også faldgruber. Her kan du læse om dine muligheder, hvis du ønsker at drive selvstændig virksomhed.

Sygdom og barsel

Hvis du er ledig, hører vi gerne fra dig ved sygdom eller barsel. Desuden skal du kontakte VIRK eller Udbetaling Danmark. 

Hvor meget kan du få i dagpenge?

Din månedlige dagpengesats afhænger af din arbejdsindkomst, inden du blev ledig. Læs nærmere her.

    

  

Kontakt CA's eksperter i 
dagpengeret for selvstændige 

3314 9045 // ca@ca.dk

Ophør som konsulent

Udfyld og indsend en tro- og loveerklæring om ophør som konsulent, hvis du ophører med selvstændig konsulentvirksomhed som hovedbeskæftigelse.