Kom på CA's gratis onlinekurser

Excel – Word – PowerPoint – Outlook – Photoshop – InDesign – Google Docs – Sociale Medier – SAP – Projektledelse

CA's onlinekurser er overskuelige og nemme at gå til. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du tager de forskellige kursustrin. Og så er kurserne gratis for dig, der er medlem af CA. 

Dækker dine it-kompetencer hele spektret – eller er der et par huller i din viden, du skal have styr på? Næsten uanset, hvor god du er til it, kan du blive bedre.

Som medlem af CA kan du tage en række it-kurser på onlinekurser.dk helt gratis. Du kan fx tage kurser i Excel, Word, PowerPoint og Outlook på både grundlæggende og videregående niveau. Du kan også dygtiggøre dig i Adobe Photoshop og InDesign, Mødeledelse, SAP, projektstyring med Trello, kommatering og meget mere. Se liste med aktuelle kurser.

  • Før du bliver guidet igennem kursets emner, får du testet dine færdigheder på området, så du ikke spilder tiden på at gennemgå stof, du allerede kan. Efter kurset viser en sluttest, om du er nået hele vejen rundt, eller om der er noget, du skal have gennemgået én gang til.
  • Du kan vælge at se film eller løse opgaver direkte på skærmen. Dermed kan du bruge den læringsmetode, der passer bedst til dig.
  • Du kan gå til og fra kurset, som det passer dig.

Sådan gør du:

  1. Gå ind på onlinekurser.dk 
  2. Klik på CA-logoet under 'Tilmeld dig'!
  3. Indtast dit navn og din e-mail-adresse, og send formularen.
  4. Du modtager derefter en e-mail med et kodeord, så du kan logge dig på kursussiden.
  5. Så er du i gang!

Knap: Tilmeld dig onlinekurser.dk

Ledige kan også tage onlinekurserne

Der er normalt strenge regler for, hvad ledige kan deltage i af uddannelse, medmindre det indgår i den aftalte aktivering. Du har imidlertid ret til at tage vores gratis it-kurser og kommakursus, uden at aftale det med hverken os eller dit jobcenter. 

Lær at sætte komma korrekt

Decorative

Nu kan du også deltage i det helt nye online-kursus i korrekt kommatering - Let at lære online.

Læs mere på onlinekurser.dk