Hjælp til nyt job

Er du bevidst i din jobsøgning?

Få en god og individuel forberedelse på jobsøgningen.

Er du uvant med at skrive ansøgninger?

Vi giver dig gode råd og idéer gerne med udgangspunkt i din ansøgning og dit CV. Vi skriver dog ikke din ansøgning, for den skal være individuel og personlig. Kontakt en karriererådgiver

Personanalyse og logisk test

Som medlem af CA kan du gratis få en person- og intelligensanalyse. Vi bruger analyseværktøjerne PTP (People Test Person) og PTL (People Test Logik) fra People Test System.

PTP og PTL 

Find de virksomheder, du vil søge job hos

CA tilbyder i samarbejde med Lasso X gratis adgang til deres database, der indeholder markedsinformation om alle danske virksomheder. Få adgang til virksomhedsdatabasen

Skal du til jobsamtale?

Få større sikkerhed med samtaletræning med en af vores erfarne rådgivere. Kontakt en karriererådgiver

Få værdifuld viden på et af vores kurser

Vi kører løbende en lang række gratis kurser for vores medlemmer, der støtter dem i forskellige dele af jobsøgningsprocessen. Temaerne er f.eks. 'CV og ansøgning, der virker', 'Succes ved jobsamtalen' mm. Kursus- og foredragskalender.

Artikler og inspiration

Her kan du finde værktøjer og artikler med gode råd om:


Klik her, hvis du vil læse flere artikler med inspiration, tips og tricks om ansøgning >


 

Få CA's gratis e-bog "Jobbet er dit" med inspiration til din jobsøgning

**Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.