Min karriererådgiver var guld værd for mig

”Da jeg havde været ledig i flere måneder, besluttede jeg mig for at gøre brug af en CA-rådgiver. Det skulle vise sig at være det bedste valg, jeg traf gennem hele min ledighedsperiode.

Jeg husker tydeligt den dag, jeg trådte ind på Sanne Juels kontor. På det tidspunkt var min selvtillid nærmest ikke eksisterende. Jeg havde på mange måder mistet kampgejsten og troen på, at der snart ventede mig et godt job. Men det fik Sanne i den grad vendt om på.

Ikke blot fordi hun gav mig nogle konkrete effektive værktøjer til at styrke mit CV. Men fordi hun formåede at give mig et gevaldigt selvtillids-boost, som jeg i den grad havde brug for. Efter mit møde kom jeg til 6 jobsamtaler inden for en måned og gik videre til 2. runde til 4 af dem.

At jeg så på det tidspunkt i min karriere ’tabte’ til nogen, der havde mere erhvervserfaring end jeg – er en anden historie. Pointen er, at jeg med min karriererådgivers hjælp kom igennem nåleøjet. Og det vil jeg altid være hende meget taknemmelig for”.

- Marie Uhlig, medlem af CA

Marie passer på dyrene

Marie Uhlig arbejder i dag som Direct Marketing Fundraiser i den globale dyrebeskyttelsesorganisation World Animal Protection, hvor hun har været fastansat i 2½ år.

World Animal Protection er en global dyrebeskyttelsesorganisation. Organisationen er involveret i lokalt dyrebeskyttelsesarbejde i mere end 50 lande, og gennem FN rådgiver den verdens regeringer om dyrevelfærd.

Læs mere på http://www.worldanimalprotection.dk/


Læs mere om CA's karriererådgivning.

Flere medlemshistorier

Vil du læse flere eksempler på, hvordan CA's karriererådgivere har hjulpet medlemmerne, så klik her for overblik over Medlemshistorier.

Decorative