Ny opbygning på CA.dk – og nemmere login

Decorative3. juni 2020

Vi har lavet om på CA.dk med ny menustruktur, ny forside - og et nemmere login. Samtidig er designet blevet justeret, så indtrykket er blevet lettere.

Ændringer skal optimere brugeroplevelsen

I de sidste par år er den ’gamle’ hjemmeside vokset og knopskudt, efterhånden som der er kommet nye produkter og nye regler, som der skulle informeres om.

Nu er der ryddet op, og lagt en ny struktur på hjemmesiden, som er mere overskuelig og intuitivt nemmere at finde rundt i.

Vi er selvfølgelig godt klar over, at hvis du er fast bruger skal du lige vænne dig til den nye struktur. Derfor får du her en hurtig gennemgang af de vigtigste ændringer.

En ny forside med færre menupunkter og genveje

De væsentligste strukturændringer på forsiden af CA.dk er foretaget i forhold til menu og genvejsboks. Genvejvejsboksen i højre side af topbilledet er fjernet. Genvejene kan i stedet findes under ’Selvbetjening’ i den mørkeblå menubjælke – eller hvis du logger ind i det øverste lyseblå felt (ved siden af søgefeltet).

Desuden er menubjælken nu opdelt i fem indgange (+ en 'Bliv medlem-knap'): 

 1. Din situation.
  Du har forskellige behov og ønsker til din a-kasse og karrierepartner – alt efter du om du er studerende, nyuddannet, selvstændig, ledig, efterlønner eller lønmodtager. Her får du overblik over det vigtigste indhold i forhold til din situation.
   
 2. Hjælp til jobsøgning.
  Her får du et overblik over, hvordan CA kan hjælpe dig i de forskellige faser i jobsøgningsprocessen på din vej til dit næste job. Du kan også se en samlet oversigt over de forskellige typer tilbud i form af rådgivning, kurser, webinarer, e-bøger og podcasts m.m., som kan hjælpe dig med din jobsøgning og med at blive afklaret omkring dine karrieredrømme.
   
 3. Medlemstilbud.
  Her finder du alle CA’s medlemstilbud – som du kan bruge, uanset om du er ledig eller i arbejde: Fx karriererådgivning, kurser, gå-hjem-møder, webinarer, forsikringer, CA+ med advokathjælp og lønværktøjer, samt tilbud fra eksterne samarbejdspartnere.
   
 4. Regler om dagpenge.
  Her finder du alle regler om dine rettigheder og pligter som ledig, fx som nyuddannet, selvstændig, freelancer på deltid eller under ophold i udlandet.
   
 5. Selvbetjening.
  Her kan du indsende dagpengekort, efterlønskort, ledighedserklæring og meget mere. Du kan også se alle de breve og udbetalingsspecifikationer, som CA har sendt til dig.
   

Forbedret overblik på hver underside.

Under hvert af menupunkterne er der lavet en ensartet struktur. Mange underpunkter fra den gamle hjemmeside er samlet i nye og færre underpunkter, som giver et bedre overblik over indholdet.

Decorative

Nyt og fleksibelt Login

Indtil nu har det krævet NemID for at logge ind og bruge CA’s selvbetjening eller for at tilmelde sig CA’s kurser og arrangementer. Du kan stadig bruge NemID, men nu har du også mulighed for at oprette et mere fleksibelt login med dit eget brugernavn og kodeord. Læs mere her: Sådan logger du ind på CA.dk

Hvordan har vi fundet frem til det nye CA.dk?

Den nye hjemmeside er ikke bare bygget på vores egne fornemmelser for den bedste brugeroplevelse. Forud er gået et års forberedelse med grundig research og for-analyser med medlemsundersøgelser, bruger-feedback og test i samarbejde med en ekstern User Experience-ekspert. Men en hjemmeside er naturligvis under konstant udvikling. Derfor fortsætter arbejdet med at optimere den også fremover. Hvis du har ros eller ris til den nye hjemmeside – eller forslag til forbedringer – er du derfor velkommen til at skrive til os på kommunikation@ca.dk