swipegesture

Som ledig skal du hver måned udfylde et dagpengekort for at få udbetalt dine dagpenge.
Det er muligt at udfylde dagpengekortet fra 5. sidste hverdag i hver måned.

Oversigt over udbetalingsperioderne

NB! Vi skal modtage dagpengekortet senest 1 måned og 10 dage efter månedens udgang, ellers må vi ikke udbetale dagpenge til dig for måneden.

Hvornår vil dine dagpenge være til disposition?

Hvis du udfylder dit dagpengekort, så snart det er muligt, vil dagpengene være til rådighed på din NemKonto den sidste bankdag i måneden. Du modtager din udbetalingsspecifikation på MitCA.

Det kan tage længere tid, hvis vi mangler oplysninger om fx dit deltidsarbejde, eller hvis din ret til dagpenge endnu ikke er godkendt.

Indtægter og aktiviteter i måneden

Har du haft indtægter eller andre aktiviteter, skal du huske at oplyse det på dit dagpengekort.
Indtægter og aktiviteter kan eksempelvis være:

Du behøver ikke at oplyse aktivering - herunder virksomhedspraktik og kurser, som er godkendt af CA eller dit jobcenter.

Holder du ferie, skal du oplyse om dine feriedage på hverdage, dvs. mandag til fredag, men ikke på lørdage eller søndage.

Du kan med fordel læse vores vejledning til dagpenge.

Er du i tvivl eller har spørgsmål til udfyldelse af dit dagpengekort, er du velkommen til at kontakte os.

Vi udbetaler a conto

Da du har mulighed for at indsende dit dagpengekort inden månedens udgang, udbetaler vi dine dagpenge a conto den sidste bankdag i måneden. Det betyder, at udbetalingen sker med forbehold for, at den efterfølgende skal rettes. Vi sammenligner hver måned dine oplysninger om løntimer på dagpengekortet med de oplysninger som din arbejdsgiver indberetter til SKAT.

Edit Buttons