Online jobsøgningskursus - CV og ansøgning

Du skal skille dig ud fra bunken. Bunken ligger på bordet hos et rekrutteringsteam, der har under et minut til at blive imponeret af dig. Alt du skal gøre er, at finde den rette vinkel og få din erfaring, dine kompetencer OG din personlighed ned på papir. Gerne i punktform. Pheew.   

Spørgmålet er, hvordan du lykkes bedst med den opgave?

Vi har sammensat et online jobsøgningskursus, der hjælper dig med at skære helt ind til benet og kommunikere målrettet i både CV og ansøgning hvorfor du skal til samtale.

Kurset består af videoer med en tilhørende arbejdsbog, og er krydret med artikler og en e-bog, som du kan gennemgå, (og genbesøge) når det passer dig. 

Dette online kursus er lavet til dig, der vil arbejde struktureret med CV og ansøgning. Når du har været igennem vores online materialer, ved du hvordan du skal opbygge CV og ansøgning, kommunikere din værdi og italesætte matchet mellem dig og virksomheden - Med andre ord: Hvordan du skriver dig til den næste jobsamtale.    

God fornøjelse og held og lykke med jobsøgningen! 

 

NB.: Workshoppen omtalt i videoerne er et tilbud kun til CA-medlemmer. Workshoppen indgår ikke som en del af dette online tilbud.  

 

Nysgerrig på mere?

 

 

Vil du nyde alle medlemsfordelene i CA?Tilmeld dig i dag

       Decorative

Jobbet er dit tager dig med skridt for skridt i jobsøgningsprocessen og giver dig skabeloner, tjeklister og gode råd undervejs. En grundbog i jobsøgning udarbejdet af CA's karriererådgivere.