Praktik i udlandet?

Af AIESEC, Danmarks største ungdomsdrevne organisation

Selvom vi alle oplever vanskeligheder igennem vores universitetstid, er det intet sammenlignet med de vanskeligheder, vi oplever som ansat hos et firma, hvor det at bruge vores færdigheder i praksis, imødekomme udfordringer og træffe virkelige beslutninger er en uundgåelig del af dagligdagen. Et praktikforløb er en afgørende del af din studietid, og det giver en bedre overgang fra universitetet til arbejdsmarkedet.

“Learning is not confined to childhood or the classroom, but takes place throughout life and in a range of situations”

Oplevelsen af at arbejde i et firma som en del af ens praktikophold er meget ofte en øjenåbner for fremtidige karrierevalg, da det uden den oplevelse nærmest er umuligt at få den fulde forståelse for virkeligheden af ens karrierevalg. Det er en perfekt måde til at erhverve sig de relevante erfaringer i feltet samtidigt med, at man undgår at binde sig til et job permanent uden at have prøvet det af først.

Et professionelt praktikforløb kan give dig en fordel, når du senere træder ind på arbejdsmarkedet, især når man betragter den nuværende tilstand af globalisering. Et praktikophold forsyner dig med professionel erfaring og personlig udvikling af ens færdigheder, som også gør, at du får et nyt perspektiv på din fremtidige karriere samt en tværkulturel indsigt og forståelse.

AIESEC i Danmark giver universitetsstuderende og nylige dimittender i Danmark adgang til praktikophold. Alle vores professionelle praktikophold inkluderer lån og support service af AIESEC, hvilket kan spænde fra praktikophold interviewforberedelse til at blive hentet i lufthavnen i dit praktikland.

I år lancerede vi vores åbne database med gratis adgang i Danmark, hvor du kan se mulige praktikophold med det samme! Check det ud her.

Om AIESEC

Vi er den danske afdeling af verdens største ungdomsdrevne organisation. Vores mål er at give unge danskere værktøjer til at og udvikle sig som ledere og samtidig tilbyde globale praktikophold.