Sådan fik Anne-Marie fem samtaler og tre job på 13 dage

Ansøgning og CV sad lige i skabet, da Anne-Marie brugte de gode råd i CA’s e-bog ’Skriv dig til jobsamtalen’. Og så kom samtalerne og 3 tilbud om job 

DecorativeAnne-Marie Jensen har været ledig et par gange undervejs i karrieren, men har hver gang fundet job efter nogle måneder – typisk med hjælp og sparring fra CA. 

”Da jeg blev ledig, startede jeg med at bruge det materiale, som jeg fik fra CA, da jeg sidst var ledig i 2019 og jeg har også brugt deres robotsystem Instant Feedback til at køre CV og ansøgninger igennem – det fungerede fint og det bragte mig også til samtaler”, fortæller Anne-Marie Jensen. 

Men aldrig har hun haft så meget succes med jobsøgningen, som da hun rettede sit CV og ansøgning til ud fra CA’s e-bog Skriv dig til jobsamtalen. 

”Efter jeg læste 'Skriv dig til jobsamtalen', er mit CV og ansøgning blevet yderligere finpudset, sætninger er blevet omformuleret, noget tilføjet, andet fjernet. Jeg har i hvert fald følt, at NU sad det hele bare i skabet”. 

Det må de også have følt i de virksomheder, som modtog ansøgningerne, for Anne-Marie blev indkaldt til 5 samtaler på 13 dage. Det endte med, at Anne-Marie fik tilbud om ansættelse 3 steder og nu starter i job det ene sted. 

”Jeg har aldrig før været til SÅ mange jobsamtaler på så kort tid – og jeg har da været hel rundforvirret over det hele – men samtalerne gik rigtig godt, og det er jo dejligt at være så eftertragtet”, fortæller Anne-Marie, der varmt anbefaler 'Skriv dig til jobsamtalen'.  
 
”For mig har det bedste været e-bogens model til at analysere virksomhedens behov ’. Den har jeg brugt næsten helt slavisk på alle stillingsopslag, fordi det hjælper mig til at målrette CV’et og ansøgningen. Det er det allervigtigste”, siger Anne Marie Jensen, der også roser layout og sprog: 

”Bogen er rigtig lækkert udformet grafisk - det fremmer læselysten. Sproget er også meget ligefremt og med humor, som går igen i materialet. Der er mange gode fif og masser af god bonus-info”

’Sådan skriver du dig til jobsamtalen’, hedder CA’s e-bog om CV og ansøgning. Og den titel er ramt lige på sømmet, mener Anne-Marie Jensen: 

”Den bog er til stor hjælp. Både for os som har skrevet mange ansøgninger (jævnligt), og jeg vil tro, især for dem som er nye i opgaven – der er info til alle”.


Download "Skriv dig til jobsamtalen" 

DecorativeE-bogen er en guide til at undgå de mest almindelige fejl i CV og ansøgning. 

Bogen indeholder også CV-skabeloner, ansøgningsskabeloner og virkelige eksempler på både CV’er og ansøgninger (inkl. matchende stillingsbeskrivelser) fra 2020. 
Indhold:

  • 7 super ærgerlige begynderfejl urutinerede ansøgere begår, når de skriver CV
  • 9 oh-no novicefejl i en ansøgning – og hvordan du fixer dem
  • Bonus tip: Design dit CV som en pro
  • Skabeloner til CV og ansøgninger, der skaffer jobsamtaler
  • Eksempler på målrettede CV’er og ansøgninger, der har skaffet jobsamtaler

Download 'Skriv dig til jobsamtalen