Virksomhedsevents for medlemmer

Mød de rekrutteringsansvarlige og kom tættere på virksomhederne.

CA afholder løbende virksomhedsevents, hvor du kan møde rekrutteringsansvarlige og få indblik i forskellige virksomheders rekrutteringsprocesser, ansættelseskrav, karrieremuligheder, kultur og hverdag.

CA afholder blandt andet Company Days, Graduate Days og Business Pitches - deltag, og mød din måske kommende arbejdsgiver.

Company Days

Ved at deltage på Company Day kan du møde 6-8 spændende virksomheder, tale med dem om eventuelle aktuelle stillinger, de har, og dermed komme foran i køen til spændende jobs. Company Days er mini-karrieremesser bestående af virksomhedspræsentationer og stande. Vi afholder forskellige former for Company Days, herunder Internship Days og branchedage.

Næste Company Day i Aarhus afholdes 24. marts 2020 - AFLYST

Næste Company Day i Gentofte afholdes 7. oktober 2020

Bureaudag

Drømmer du om en karriere i bureaubranchen? Deltag på CA's bureaudage, og få indblik i, hvad forskellige typer af bureauer laver, hvilke kandidater de søger, og hvilke karrieremuligheder der er i branchen.

Her kan du læse mere om Bureaudag

Business Pitches

Ved at deltage til vores Business Pitches får du indblik i en virksomheds kultur, værdier og karrieremuligheder. Arrangementerne består af præsentationer og networking. 

Her kan du læse mere om Business Pitches
 

Få et overblik over CA's samlede tilbud af events, kurser, workshops og webinarer

Følg med i CA's mange aktiviteter på både LinkedIn og Facebook.

Rúni og Dina fik job på Company Day

En snak med direktør Jesper Just på Company Day endte med job til både Dina Hsu og Rúni Mortensen. Et godt førstehåndsindtryk banede vejen til samtalen, så de begge fik job i it-virksomheden Procon Solution.  
 

Masse-speeddating med succes

Mundlæderet var smurt og elevatortalen forberedt godt og grundigt, da 125 ledige mødte 6 virksomheder til Company Day.

Rekrutteringsprocessen bliver vendt på hovedet, og dét giver pote.