Virksomhedsevents for medlemmer

Mød de rekrutteringsansvarlige og kom tættere på virksomhederne.

CA afholder løbende virksomhedsevents, hvor du kan møde rekrutteringsansvarlige og få indblik i forskellige virksomheders rekrutteringsprocesser, ansættelseskrav, karrieremuligheder, kultur og hverdag.

CA afholder blandt andet Company Days, Graduate Days og Business Pitches - deltag og mød din måske kommende arbejdsgiver.

Company Days

Ved at deltage på Company Day kan du møde 6-8 spændende virksomheder, tale med dem om eventuelle aktuelle stillinger, de har, og dermed komme foran i køen til spændende jobs.Company Days er mini-karrieremesser bestående af virksomhedspræsentationer og stande. Vi afholder forskellige former for Company Days, herunder Internship Days og branchedage.

Næste Company Day i Gentofte afholdes d. 9. oktober

Næste Company Day i Aarhus afholdes 18. september

Graduate Days

Er du nyuddannet eller kandidatstuderende? Deltag på CA’s Graduate Days, og mød 4-6 store virksomheder, som giver dig indblik i deres Graduate-programmer. Hør virksomhedernes præsentationer, stil dem spørgsmål under paneldebatten, og network med de rekrutteringsansvarlige på deres stande. 

De næste Graduate Days afholdes i Aarhus d. 6. november og i Gentofte d. 20. november

Bureaudag

Drømmer du om en karriere i bureaubranchen? Deltag på CA's bureaudage og få indblik i, hvad forskellige typer af bureauer laver, hvilke kandidater de søger, og hvilke karrieremuligheder der er i branchen.

Her kan du læse mere om Bureaudag

Business Pitches

Ved at deltage til vores Business Pitches får du indblik i en virksomheds kultur, værdier og karrieremuligheder. Arrangementerne består af præsentationer og networking. 

Her kan du læse mere om Business Pitches
 

Få et overblik over CA's samlede tilbud af events, kurser, workshops og webinarer

Følg med i CA's mange aktiviteter på både LinkedIn og Facebook.

Events 2019

8/09: Company Day, Aarhus 

09/10: Company Day, Gentofte

06/11: Graduate Day, Aarhus  

20/11: Graduate Day, Gentofte 

Rúni og Dina fik job på Company Day

En snak med direktør Jesper Just på Company Day endte med job til både Dina Hsu og Rúni Mortensen. Et godt førstehåndsindtryk banede vejen til samtalen, så de begge fik job i it-virksomheden Procon Solution.  
 

Masse-speeddating med succes

Mundlæderet var smurt og elevatortalen forberedt godt og grundigt, da 125 ledige mødte 6 virksomheder til Company Day.

Rekrutteringsprocessen bliver vendt på hovedet, og dét giver pote.