Bliv seniormedlem af CA

Fortsæt din personlige udvikling
og hold dig up-to-date med erhvervslivet

Seniormedlemskabet i CA er for dig, der ikke synes, at arbejdslivet stopper ved den officielle pensionsalder. Eller for dig, der nyder tilværelsen som pensionist, men gerne fortsat vil inspireres og holdes up-to-date på erhvervslivet efter, at karrieren er afsluttet.

Har du nået folkepensionsalderen, ophører dit almindelige medlemskab af CA. Men i stedet har du mulighed for at blive seniormedlem i CA. Kontingentet er betydeligt lavere end for ordinære medlemmer, kun kr. 137,- kr./md. (Til sammenligning koster det ordinære medlemskab kr. 505,- kr./md.). Kontingentet er fradragsberettiget.

Som seniormedlem får du fuld adgang til samtlige medlemsfordele, herunder interessante kurser, rådgivning og sparring på din jobsøgning. Til gengæld kan du ikke få udbetalt dagpenge eller andre ydelser, og kontingentet er ikke fradragsberettiget. Er du medlem af CA+, fortsætter medlemskabet af CA+ automatisk og uændret, hvis du bliver seniormedlem i CA.

Du melder dig ind som seniormedlem ved at sende en mail til ca@ca.dk, hvor du oplyser dit navn samt din adresse og fødselsdato, 

Tilbud til seniormedlemmer

Sparring på jobsøgning

Som medlem af CA har du altid mulighed for at få hjælp af vores karriererådgivere ganske gratis - fx sparring, coaching eller anden rådgivning i forbindelse med jobsøgning.

Kurser og foredrag

CA afholder jævnligt gå-hjem-møder, hvor eksperter udefra giver et par timers inspiration. Vi afholder også en række kurser, der alle er gratis at deltage på, hvis du er medlem af CA.

Vil du vide mere?

Vores dygtige medarbejdere tager gerne en snak med dig om dine muligheder i Danmarks bedste a-kasse.Decorative