Company Days

CA afholder Company Days flere gange om året, hvor I som virksomhed får mulighed for at møde dygtige, højtuddannede profiler, som gerne vil høre om karrieremulighederne hos jer. 

Vi inviterer 4-8 virksomheder inden for i CA's lokaler sammen med op til 120 jobsøgende profiler, alle med længere videregående uddannelse. Hver virksomhed får mulighed for at give en præsentation af sig selv, spille en relevant case på banen, som deltagerne kan komme med nye indspark, viden eller idéer til, afholde en workshop eller på en anden måde bidrage til nye relationer. 

Værdien for jer

Da vi kun inviterer 4-8 virksomheder, får I en unik mulighed for at præsentere jeres virksomhed og komme i tæt dialog med højtuddannede profiler. I modsætning til mange af de større messer, har I som virksomhed en exceptionel mulighed for at brande jer, komme i tæt dialog og rekruttere blandt deltagerne.

Ønsker til jer som virksomhed

I CA ønsker vi at bygge bro mellem erhvervslivet og vores højtuddannede medlemmer og sætte vækst og jobskabelse i centrum. Derfor ser vi meget gerne, at hver virksomhed medbringer min. en relevant stilling - men det er ikke et krav. 

Pris

Det er gratis for jer at deltage.

De kommende Company Days er under planlægning - og vil blive annonceret her:

Kontakt

Ønsker I at deltage i Company Days eller vide mere om, hvordan I i samarbejde med CA kan brande jeres virksomhed, tiltrække talenter og møde potentielle nye medarbejdere? Ring til os på 3314 9045 eller skriv til os på rekruttering@ca.dk.

Når vi har været på karriere-events på uddannelsesstederne, møder vi måske 100 studerende, men kun én passer på det vi efterspørger … På Company Day er det måske 7 ud af 10, som vi gerne vil have en ansøgning fra
- Nicolai Kristiansen, Country Leader i Procter & Gamble i Danmark

Masse-speeddating med succes

Mundlæderet var smurt og elevatortalen forberedt godt og grundigt, da 125 ledige mødte 6 virksomheder til Company Day. Rekrutteringsprocessen bliver vendt på hovedet, og dét giver pote.

Jesper går CA-vejen, når han ansætter

Skal din virksomhed snart ansætte? Så gør som Jesper Just fra ProCon Solution, der har fundet 3 ud af 17 medarbejdere via CA. En via CA's CV-bank og to via CA's Company Day. Det er supereffektivt og koster ikke en krone.

Mange gode match på Company Day

Orker din virksomhed ikke en lang ansættelsesproces? Se hvordan Nestlé, P&G og andre fandt skarpe relevante kandidater face-to-face på Company Day.

Kommende Company Days

Brug CA i rekrutteringen

Find nye kolleger og medarbejdere med stærke faglige profiler. Vi hjælper med det rette match via stillingsopslag i CA’s medier, CA’s CV-bank, virksomhedspræsentation, speeddating eller Company Days. Det er gratis, hurtigt og effektivt.