Få CV-skabeloner, du kan gøre til dine egne

Har dit CV brug for et løft, så dine kompetencer vises mere overskueligt og din personlighed udtrykt mere visuelt? Et godt CV og en god ansøgning giver et godt indtryk af din faglighed og din personlighed.

Der findes ikke én rigtig måde at præsentere et CV, men din modtager sætter altid pris på en flot og overskuelig opsætning, der gør det let at skimme dine erfaringer, kvalifikationer og det du tilbyder virksomheden. 

CA har kreeret denne skabelon til dig, så du kan bruge din tid på indholdet, dvs. de kvalifikationer, der gør dig den rette til jobbet.

I skabelonerne finder du, for hver sektion en hjælp til, hvilke informationer du med fordel kan skrive ind, så du får det essentielle med i dit CV og ansøgning.

Dit CV bør reflektere din personlighed

Hvordan ville det være at have en CV-skabelon du kan redigere som du vil, så den repræsenterer dig på en kreativ, moderne og professionel måde? En CV-skabelon, der kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden. Det kan du nu få sendt direkte i din indbakke ved at udfylde nedenstående formular.

Det får du:

1. CV-skabelon til det klassiske CV (kan redigeres i Word)
2. CV-skabelon til det moderne CV (kan redigeres i Word)
3. Matchende ansøgningsskabelon (kan redigeres i Word)
4. Guides til, hvordan du redigerer i både CV- og ansøgningsskabelonerne, så du kan gøre det til dit eget samtidig med, at du beholder den professionelle opsætning

**Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

(*) Ja tak, jeg accepterer samtidig at CA sender mig e-mails med inspiration om karriere og studie-/arbejdsliv, invitationer til events og konkurrencer samt tilbud og rabatter fra CA og CA's samarbejdspartnere.

Decorative