swipegesture

12 tips til at fixe din LinkedIn-profil

E-bog 30 min.
I denne e-bog får du en tjekliste og 12 gode tips til, hvordan du helt konkret kan fixe din LinkedIn-profil, så den afspejler, hvor du er i dit arbejdsliv og hvor du gerne vil hen.

LinkedIn er verdens største erhvervsnetværk. 

Din personlige profil kan være det, der afgør om du får en ny kunde, et nyt job eller en ny samarbejdspartner. 

For uanset om du selv er aktiv på LinkedIn, kan du være sikker på, at fremtidige kunder, mulige samarbejdspartnere, rekrutteringsfolk og arbejdsgivere tjekker din profil på LinkedIn for at få et indtryk af dig. 

Derfor er det vigtigt, at din LinkedIn-profil viser dig fra din bedste side, for den er dit ansigt udadtil i dit arbejdsliv. 

I denne LinkedIn Guide får du 12 gode tips til at fixe din LinkedIn-profil. 

Guiden kan bruges, uanset om du er ny på LinkedIn, eller har været der i længere tid med en lidt støvet profil. Og selv for den garvede LinkedIn-bruger kan der være et par remindere om, at der altid er plads til forbedring.

Tiden står ikke stille, og det skal din LinkedIn-profil heller ikke. Den skal afspejle dit arbejdsliv. Der, hvor du har været. Der, hvor du er nu. Og også meget gerne der, hvor du gerne vil hen.

Det kan denne guide hjælpe dig med. Det er ikke rocket science, men en tjekliste og en række gode tips til, hvordan du helt konkret kan fixe din LinkedIn-profil.