swipegesture

Stærk studietid

E-bog 88 min.
af Sandra Lütken
Få gode råd og konkrete øvelser til at holde fri med god samvittighed, etablere nogle gode studievaner og holde motivationen oppe igennem studiet.

”I løbet af min studietid på CBS startede jeg med at begå samme fejl som mange andre studerende: fx at forsøge at læse hele pensum eller at prioritere uddannelsen for højt. Det førte til et usundt studiemiljø, og jeg besluttede mig for at ændre situationen.”

Sådan skriver Sandra, en nyuddannet Cand.merc.(kom)’er, der bl.a. har testet, hvad der sker, hvis en studerende ikke læser pensum et helt semester, samt hvilke læseteknikker der fungerer bedst.

Hent de første 3 kapitler (40 sider) af e-bogen ’Sådan får du en stærk studietid – alt det, ingen fortæller dig’ og gør dit studieliv meget sjovere – og ikke mindst stærkere.

Du får bl.a. gode råd og konkrete øvelser til at holde fri med god samvittighed, etablere nogle gode studievaner, at takle følelsen af utilstrækkelighed og holde motivationen oppe igennem studiet.  

Udfyld og indsend formularen, så får du adgang til linket, og du kan downloade din kopi af de første 3 kapitler af e-bogen!

Når du bestiller de første 3 kapitler af ’Sådan får du en stærk studietid’, accepterer du samtidig at blive kontaktet af CA.