Sådan får du en stærk studietid

”I løbet af min studietid på CBS startede jeg med at begå samme fejl som mange andre studerende: fx at forsøge at læse hele pensum eller at prioritere uddannelsen for højt. Det førte til et usundt studiemiljø, og jeg besluttede mig for at ændre situationen.”

Sådan skriver Sandra, en nyuddannet Cand.merc.(kom)’er, der bl.a. har testet, hvad der sker, hvis en studerende ikke læser pensum et helt semester, samt hvilke læseteknikker der fungerer bedst.

Hent de første 3 kapitler (40 sider) af e-bogen ’Sådan får du en stærk studietid – alt det, ingen fortæller dig’ og gør dit studieliv meget sjovere – og ikke mindst stærkere.

Du får bl.a. gode råd og konkrete øvelser til at holde fri med god samvittighed, etablere nogle gode studievaner, at takle følelsen af utilstrækkelighed og holde motivationen oppe igennem studiet.  

Udfyld og indsend formularen, så får du adgang til linket, og du kan downloade din kopi af de første 3 kapitler af e-bogen!

Når du bestiller de første 3 kapitler af ’Sådan får du en stærk studietid’, accepterer du samtidig at blive kontaktet af CA.

 

Bestil de første 3 kapitler af e-bogen "Sådan får du en stærk studietid"

** Ja tak, jeg ønsker at modtage e-bogen og accepterer samtidig, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer mine data i 4 år. CA tilmelder mig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

Decorative

INDHOLD

Decorative At holde fri med god samvittighed

Decorative "Det er aldrig godt nok"

Decorative Motivation