swipegesture

Bestil et forsikringstjek hos Gjensidige Forsikring

Få gennemgået om dine forsikringer matcher dine behov og få et uforpligtende tilbud. Selve gennemgangen tager ca. ½ time og du kan med fordel have dine nuværende policer ved hånden.

Forsikringstjekket kan klares over telefonen eller som online møde. Udfyld nedenfor, så ringer Gjensidige dig op og aftaler et tidspunkt. 

OBS: Er du studerende, så vær opmærksom på at en egentlig "studieforsikring" ikke kan købes denne vej. Læs i stedet mere og køb på CA Studieforsikring.

(*) Med indsendelse af denne webform accepterer du, at CA sender de indtastede oplysninger videre til Gjensidige Forsikring, der vil kontakte dig med henblik på en dialog om dine forsikringsforhold, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Læs mere om opbevaring af persondata i CA's persondatapolitik og Gjensidiges persondatapolitik.

Der gælder særlige indtegningsregler hos Gjensidige for kunder, der er noteret i Experian (tidligere RKI) eller andet debitorregister eller kunder, der er i restance i andet selskab, konkurs eller under konkursbehandling.