Webinar

Design Thinking – bedre resultater i dine projekter

Lær at bruge Design Thinking til at drive dit projekt, så du får inddraget alle de relevante aktører, og I finder den bedste løsning sammen.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
15. september 2020
CA Webinar
16:00
18:00

OM ARRANGEMENTET

Er der mange folk at holde styr på i dine projekter? Har de modsatrettede interesser? Er det svært at finde ud af, hvor projektet skal gå hen, og hvilke løsninger der vil skabe den største værdi?

Under webinaret bliver du introduceret til generelle principper inden for Design Thinking og øver dig i at arbejde med dem i relation til dine egne udfordringer i hverdagen.

Du bliver klædt på med ny inspiration til:
• At bruge Design Thinking i dine projekter.
• At facilitere processer.
• At håndtere og involvere forskellige aktører.
• At bruge 100-dages sprintforløb til at få viden og skabe resultater.

Du går der fra med:
• En konkret model til projekter.
• Konkrete værktøjer til at bruge Design Thinking.
• En handleplan for, hvordan du kommer videre med dit projekt.

For at gøre webinaret så relevant for dig som muligt, må du gerne identificere en forandrings- eller innovationsudfordring, du står med i din hverdag. Så arbejder vi med den under webinaret, så du allerede kan anvende din nye viden, når arrangementet er slut.

Målgruppe
Webinaret er relevant for dig, der allerede arbejder med projektledelse, eller dig, der gerne vil udvikle kompetencer inden for feltet.

Om foredragsholderen
David Jul er Seniorkonsulent hos Resonans A/S. David har i de sidste 8 år specialiseret sig i design og facilitering af innovation- og forandringsprocesser, med fokus på involvering af de rette aktører, strategisk forankring og realisering i praksis. Han er optaget af at udfordre og understøtte idéer og projekter, så de bliver både visionære og realiserbare, med fokus på at skabe værdi for dem, man er sat i verden for at hjælpe. David er uddannet Kaospilot, samt B.Sc. fra RUC i Kulturgeografi og Performance-Design og efteruddannet som proceskonsulent.

Praktisk info.
Vi sender et link til webinaret dagen inden afholdelse.