Få et skarpt portrætfoto til dit CV eller din LinkedIn-profil

Ser foto'et på dit CV eller din LinkedIn-profil professionelt ud? CA tilbyder, at du kan få et nyt, professionelt foto til dit CV og/eller din LinkedIn profil – og tilmed til en god pris.

Sted og fremgangsmåde

Foto-sessions afholdes i CA Gentofte, Aarhus og Aalborg med jævne mellemrum - dog ikke i juli og december - og foregår i CA's egne lokaler.

Du og fotografen gennemgår (på computer)  pre-views af de fotos, der er blevet taget, og du vælger selv det billede, du helst vil have. Du bestemmer selv, om du gerne vil have billedet i sort/hvid eller farve - eller om du gerne vil have flere billeder. Derefter efterbehandler fotografen billedet og sender det elektronisk til dig i løbet af en uges tid.

Fotograf

Billederne vil blive taget af Victor Ditmar i CA Gentofte. I Aarhus og Aalborg kan det være flere forskellige.

Pris

Prisenerne afhænger af de aftaler, som vi kan lave med fotograferne. Derfor er priserne forskellige fra by til by.

Du kan få dit nye professionelle billede for 400 kr./stk. i CA Aarhus, mens det koster 350 kr./stk. i CA Gentofte og Aalborg.

Du kan betale kontant (med lige penge), eller via Mobile Pay ifm. selve fotograferingen.

Et godt råd

Der afsættes 5 minutter til fotografering pr. person, så kom forberedt og i god tid. Så har du tid til at sætte håret og være skarp i tøjet.

Tilmelding

Du tilmelder dig et tidsrum på 30 minutter, hvor der er plads til fotografering af 6 personer. Rækkefølgen på de 6 aftales nærmere på dagen. 

Nedenfor kan du se dato'er for kommende foto-sessions.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

Der er desværre endnu ikke fastlagt datoer for de næste foto-sessions.