Foreningsarrangement

HAU x CA: Illustrator

Kom til kursus i Illustrator sammen med HAU og CA a-kasse

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
16. februar 2022
SDU Kolding, lokale 41.40
17:00
20:00

OM ARRANGEMENTET

HAU inviterer til kursus i Adobe Illustrator.K urset henvender sig til nybegyndere, så hvis du er helt grøn inden for området, har du god mulighed for at opgradere dine MS Paint evner, så dine færdigheder i højere grad kan matche de efterspurgte kompetencer inden for it-programmer på arbejdsmarkedet.

Deltager du i kurset får du følgende

På kurset vil underviser Nikolai Franzen gøre dig klogere på, hvordan Adobe Illustrator kan bruges til tegning af logoer, nyhedsgrafik, kort eller grafiske symboler til tryk og web. Programmet er vektorbaseret, hvilket betyder, at der kan zoomes ind på tegningen, uden at det bliver i pixeleret. På kurset lærer du de grundlæggende funktioner i Illustrator. Få lært at bruge penneværktøjet, som er et af de vigtigste tegne- og markeringsværktøjer, der også bruges i Adobe. Lær at finde og selv at tilrette færdige illustrationer eller infografik, som vil fange dine målgrupper.

Kurset i Illustrator kan tages separat, men ved at tilmelde dig de to øvrige kurser i InDesign og Photoshop, vil der være mulighed for at lære, hvordan de tre programmer kan arbejde sammen.

Praktisk info
Inden kursusstart bedes du venligst have anskaffet dig programmet til din PC eller Mac, da der ikke vil være tid til at installere programmet i kursets tidsrum. Der skulle kunne anskaffes en gratis prøveversion på Adobe (se evt. her: http://www.adobe.com/dk/downloads.html).

Vi gør opmærksom på, at der kun er 30 pladser pr. kursus, og kurserne er kun for medlemmer af HAU. Skulle du blive forhindret i at deltage, skal aflysning finde sted senst dagen før kl. 12, så pladsen kan nå at gå til anden side. Sker dette ikke vil du blive opkrævet et no-show fee på 100 DKK

HAU sørger for kaffe og snacks undervejs, men vi anbefaler, at man har spist tidlig aftensmad inden kursets begyndelse, eller at man medbringer en madpakke. Der vil selvfølgelig også være pauser undervejs.

Vær opmærksom på, at der under arrangementet vil blive taget billeder til HAUs hjemmeside og sociale medier. Du bedes rette henvendelse til os, hvis du ikke ønsker, at vi offentliggør billeder af dig.